18 juli 2019
SHARP/ArnoSchuitemaker (18 januari 2019)

SHARP/ArnoSchuitemaker (18 januari 2019)

Lokatie: Chassé Theater te Breda
Titel: SHARP/ArnoSchuitemaker
Link: www.chasse.nl
Categorie: theater
Prijs: € 19,00
Datum: vrijdag 18 januari om 20:30u
Overige Informatie:
SHARP/ArnoSchuitemakerIn The way you sound tonight creëert Arno Schuitemaker een ‘akoestische ballroom’: in een oneindige stroom beweging en geluid nemen vijf dansers het publiek, dat letterlijk ín de voorstelling zit, mee in een dynamisch spel tussen afstand en nabijheid, ruimte en energie.
Meeslepend, magisch, intens. Het werk van choreograaf Arno Schuitemaker laat geen toeschouwer onberoerd. Zijn voorstellingen zijn ware ervaringen. Hij is veelgevraagd op de Europese danspodia en werd door de magazines tanz en Dance Europe “een van toonaangevende hedendaagse choreografen in Nederland” genoemd. Met The way you sound tonight rekt hij de beleving van de theaterzaal op, een louterende ervaring die lijfelijk nagonst. www.arnoschuitemaker.com
concept & choreografie: Arno Schuitemaker – compositie: Aart Strootman – performers:  Revé Terborg, Ivan Ugrin, Stein Fluijt, Piet Defranq e.a.
Arno Schuitemaker maakte de afgelopen jaren indruk met een serie fysieke performances, onontkoombaar en vol energie. Hij wordt inmiddels gezien als een van de meest vooraanstaande choreografen van de nieuwe generatie in de hedendaagse dans. De fysieke meeslependheid en magische eenvoud van zijn werk worden tot ver buiten de landsgrenzen geroemd.