20 januari 2020
Rowwen Hèze - Poptour (21 september 2019)

Rowwen Hèze - Poptour (21 september 2019)

Lokatie: Schouwburg De Kampanje te Den Helder
Titel: Rowwen Hèze - Poptour
Link: www.kampanje.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 21 september om 20:45u
Overige Informatie:
Rowwen Hèze - PoptourDe naam van 'Rowwen Hèze' is inmiddels meer dan gevestigd. Al ruim dertig jaar te vinden in theaters, feesttenten, festivals en clubs. Ingetogen en uitbundig, melancholiek en feestelijk. Opzwepende energieke liedjes, polka’s, Ierse folk en tex mex afgewisseld met gevoelige ballades. Met teksten waarin liefdevol het leven van alle dag wordt beschreven. Grote onderwerpen als de liefde en de dood, teruggebracht tot het kleine van het dorp.
 
Een optreden in de feesttent wordt gekenmerkt door zweet, bier en een zingende, hossende menigte. Lekker meezingen met ‘Auto, Vliegtuug’ en ‘Bestel Mar’. Op het einde van de avond als iedereen moe maar voldaan weer naar huis gaat, is de dag dat heel Holland Limburgs lult weer ‘n stap dichterbij.

Programma:
20.30 uur zaal open
20.45 uur – 21.30 uur voorprogramma met Flatlands Folks
22.00 uur – 23.30 uur Rowwen Hèze
23.30 uur KeyKeg café geopend
Speciale voorzieningen
Dit staconcert is vrij toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn eventueel plaatsen beschikbaar op een verhoging voor rolstoelgebruikers en begeleiders. Let wel er is beperkt plek (max. 3 rolstoelen)! Aanmeldingen graag via reserveren@kampanje.nl
 
Kaartprijs is inclusief garderobe.