27 mei 2019
Richard Groenendijk - Om Alles! (22 mei 2019)

Richard Groenendijk - Om Alles! (22 mei 2019)

Lokatie: Nieuwe Luxor Theater Rotterdam te Rotterdam
Titel: Richard Groenendijk - Om Alles!
Link: www.luxortheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: woensdag 22 mei om 20:00u
Overige Informatie:
Richard Groenendijk - Om Alles!“Richard Groenendijk bewijst met zijn authentieke stijl tot de grote komieken van ons land te behoren”, scheef het AD naar aanleiding van de première van “Om Alles!”. “Groenendijk heeft het vermogen een zaal te laten bulderen van het lachen”, voegde de Volkskrant eraan toe. En de Telegraaf vond Om alles! “Alsof je in een warm bad stapt”.
 
Er bestaat geen twijfel over; Om alles! is het meest succesvolle cabaretprogramma uit het oeuvre van Richard Groenendijk. Lovende recensies en uitverkochte theaters met laaiend enthousiast publiek. Daarom kon een reprise niet uitblijven en tourt hij dit seizoen wederom met deze hit door de vaderlandse theaters.

In Om alles! zien we Richard van z’n scherpste, grappigste, persoonlijkste en meest adremme kant. Bijna twee uur een aaneenschakeling van hilarische verhalen, opzienbarende ontboezemingen en niet te versmaden typeringen. Richard maakt een hoop kabaal, heeft een grote mond, maar een klein hartje. Hij ontziet niets of niemand en zeker ook zichzelf niet. Zoals het Parool schreef; ‘Een antiheld met allure!”
Dit seizoen is het uw allerlaatste kans. Zorg er dus dat u deze man niet mist. Om Richard Groenendijk. Om z’n verhaal. Om alles!
Reprise
Matinee 26 mei
Extra voorstelling op 26 mei 2019 --> 20.00 uur
Beeldregistratie 22 & 23 mei 2019
Dernière (26 mei)