29 maart 2020
Repelsteeltje En De Blinde Prinses (8+) - Theater Rotterdam (28 maart 2020)

Repelsteeltje En De Blinde Prinses (8+) - Theater Rotterdam (28 maart 2020)

Lokatie: Stadsschouwburg Haarlem te Haarlem
Titel: Repelsteeltje En De Blinde Prinses (8+) - Theater Rotterdam
Link: www.theater-haarlem.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 28 maart om 19:00u
Overige Informatie:
Repelsteeltje En De Blinde Prinses (8+) - Theater RotterdamHet broeit op het paleis, in het bos en onder de grond. Aardmannetje Repelsteeltje kijkt wie hij met zijn tovenaarskunsten kan helpen. En dan arriveert er een geheimzinnige gebedsgenezeres aan het hof, die zegt dat ze de blinde prinses kan genezen. Wie houdt zich aan zijn woord? En lukt het Repelsteeltje om zijn naam geheim te houden? Laat je meeslepen naar een sprookjeswereld die soms sprekend lijkt op het echte leven. Want iedereen wil toch af en toe een mannetje op bezoek dat al je problemen oplost?
Tekst: Don Duyns | regie: Pieter Kramer | spel: Wart Kamps/Bart Rijnink, Joke Tjalsma, Kim van Zeben, Patrick Duijtshoff, Judith van den Berg, Bas Hoeflaak en Johanna Hagen

Kids Theater Paspoort
In het gratis Kids Theater Paspoort staan o.a. leuke weetjes, een tekening en stempelkaart. Voorafgaand aan de voorstelling haal je een stempel bij de kassa. Bij drie stempels is de kaart vol en dan ontvang je een leuke verrassing. Haal het gratis paspoort snel op bij de kassa!

Goed om te weten
Toegangsprijs inclusief drankje en garderobe
Servicekosten € 2 per bestelling en € 2 extra bij tickets toesturen
Om rekening te houden met zowel bespelers als publiek, kunnen kinderen onder de aangegeven leeftijdsgrens en baby’s helaas niet toegelaten worden in onze zalen.
Website: Theater Rotterdam
Pannenkoekenpret (zondag)
€ 9,50 p.p. (t/m 12 jaar)
Na afloop van de voorstelling op zondag kun je genieten van een grote stapel versgebakken pannenkoeken met stroop of poedersuiker. Je krijgt er biologische limonade bij en een mooie kleurplaat. Na afloop is er nog een kleine verrassing. Reserveren kan via kassa@theater-haarlem.nl of tijdens het bestellen van toegangskaarten voor de voorstelling.
Workshop (8-12 jaar, zondag 13:00u)
In deze workshop van anderhalf uur ga je onder begeleiding van een bevlogen theaterdocent de vloer op en maak je in razend tempo je eigen Repelsteeltje. Plezier, fantasie en humor staan voorop. Maak kennis met de unieke theaterwereld van Pieter Kramer, de groteske speelstijl en het transformeren naar een fysiek personage.
Reserveren kan via kassa@theater-haarlem.nl of tijdens het bestellen van toegangskaarten voor de voorstelling.