24 mei 2019
Renaissance - Mathilde Santing (13 oktober 2018)

Renaissance - Mathilde Santing (13 oktober 2018)

Lokatie: Schouwburg De Meerse te Hoofddorp
Titel: Renaissance - Mathilde Santing
Link: www.demeerse.com
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 13 oktober om 20:30u
Overige Informatie:
Renaissance - Mathilde SantingMathilde Santing staat op 13 oktober in De Meerse met haar nieuwe voorstelling ‘Renaissance’ en dus niet ‘Happy Holidays’.
Mathilde Santing is herboren. In 2017 onderging ze een ‘performance-enhancing’-behandeling van Brainspotting-uitvinder David Grand. De behandeling was indrukwekkend en zeer ontroerend voor zowel Mathilde als de toehoorders. Een paar dagen later stond ze alweer op het concertpodium en tot haar verbazing en vreugde was haar stem veel mooier geworden en haar creatieve durf nog groter. Het plezier, de zachtheid, de emotie krijgen sindsdien meer de ruimte. Mathilde voelt zich herboren, en wil dat van de daken zingen.

Voor dit theaterconcert is dan ook maar 1 titel denkbaar: ‘Renaissance’. In het najaar van 2018 zal op haar geboortedag een nieuw studio-album verschijnen. Mathilde klinkt voller, rijker en dieper dan ooit te tevoren, en toch ook alsof ze net uit het ei gekropen is. Niemand kan je in de palm van haar hand zó laten luisteren naar het verhaal van een liedje als zij.
 

€ 23,50 | CJP Prijs: € 19,50 | incl. drankje | excl. transactiekosten: max. € 2,-