18 januari 2020
Prentenboekjesfestival - Nijntje Op De Fiets (2+) (25 augustus 2019)

Prentenboekjesfestival - Nijntje Op De Fiets (2+) (25 augustus 2019)

Lokatie: De Bussel te Oosterhout
Titel: Prentenboekjesfestival - Nijntje Op De Fiets (2+)
Link: www.theaterdebussel.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zondag 25 augustus om 09:30u
Overige Informatie:
Prentenboekjesfestival - Nijntje Op De Fiets (2+)Actrice en zangeres Marianne van Houten neemt de kinderen mee in het verhaal van nijntje die een dagje gaat fietsen. Nijntje is thuis en heeft zin om erop uit te gaan. Ze pakt haar fiets en gaat op pad, ze fietst langs het bos, de boerderij, de speeltuin en naar opa en oma Pluis.
Nijntje op de fiets is gebaseerd op verschillende verhalen uit de nijntje-boekjes. De voorstelling wordt gespeeld in een herkenbaar decor waarin de wereld van nijntje, leuke liedjes en de iconische tekeningen van Dick Bruna op een verrassende manier een rol spelen.
 
Deze voorstelling is onderdeel van het prentenboekjesfestival op 25 augustus in het Openluchttheater.
 Een heerlijk theaterfeest voor de allerkleinsten! Het Openluchttheater verandert op 25 augustus in een vrolijke Prentenboekenstad vol bekende figuren uit de vele prachtige prentenboeken die ons land rijk is. Voor en na de voorstellingen kan je gezellig spelen in Prentenboekenstad.
Fiepbus
Naast spelen in Prentenboekenstad kan je ook in de vrolijke dubbeldekkerbus naar hartenlust spelen. Ga in een doolhof op avontuur of kom lekker knutselen.