8 december 2019
Prentenboekjesfestival - Aadje Piraatje Viert Feest (4+) (25 augustus 2019)

Prentenboekjesfestival - Aadje Piraatje Viert Feest (4+) (25 augustus 2019)

Lokatie: De Bussel te Oosterhout
Titel: Prentenboekjesfestival - Aadje Piraatje Viert Feest (4+)
Link: www.theaterdebussel.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zondag 25 augustus om 11:30u
Overige Informatie:
Prentenboekjesfestival - Aadje Piraatje Viert Feest (4+)Ton vertelt, zingt en speelt de verzen van Marjet en gebruikt de tekeningen van Sieb Posthuma. Samen met de kinderen gaat Ton op reis met Aadje en alle andere piraten aan boord. Je leert alle piraten kennen die met Aadje en zijn vader meevaren. We doen een zeebeenoefening op muziek van Richard Wagner. Het eerste verhaal dat Ton vertelt, gaat over Aadje zijn verjaardag en deze vieren we samen zingend. Daarna zal Ton een tand laten trekken door het publiek, Aadje heeft namelijk last van een wiebeltand. In het verhaal bootsen de kinderen met behulp van een nepzee een storm na en aan het slot van de voorstelling spelen de kinderen op het toneel een scène na uit De scheepsjongens van Bontekoe.
Deze voorstelling is onderdeel van het prentenboekjesfestival op 25 augustus in het Openluchttheater.
Een heerlijk theaterfeest voor de allerkleinsten! Het Openluchttheater verandert op 25 augustus in een vrolijke Prentenboekenstad vol bekende figuren uit de vele prachtige prentenboeken die ons land rijk is. Voor en na de voorstellingen kan je gezellig spelen in Prentenboekenstad.
Fiepbus
Naast spelen in Prentenboekenstad kan je ook in de vrolijke dubbeldekkerbus naar hartenlust spelen. Ga in een doolhof op avontuur of kom lekker knutselen.