29 maart 2020
Peter Pan (6+) - Theater Terra (28 maart 2020)

Peter Pan (6+) - Theater Terra (28 maart 2020)

Lokatie: Schouwburg De Kampanje te Den Helder
Titel: Peter Pan (6+) - Theater Terra
Link: www.kampanje.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 28 maart om 16:00u
Overige Informatie:
Peter Pan (6+) - Theater TerraPer donderdag 12 maart 2020 gelden er vanuit de RIVM i.v.m. Corona nieuwe maatregelen. Bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast. Deze voorstelling is daardoor geannuleerd. Wij hebben donderdag 12 maart na 16.00 uur bezoekers een mail gestuurd met verdere informatie en dat u op de hoogte bent van deze annulering. Het is voor ons onmogelijk om iedereen na te bellen, wij hopen op uw begrip.
Gekochte kaarten blijven geldig. Wij proberen de voorstellingen te verplaatsen. We brengen u in een later stadium op de hoogte over eventuele verdere consequenties of de nieuwe speeldata. Dit hangt ook af van de berichtgeving vanuit de overheid over de duur van de huidige maatregelen. 
Vlieg mee met de avonturen van Wendy en Peter Pan! Theater Terra presenteert de nieuwe familiemusical naar het wereldberoemde avontuur in Nimmerland. Van de makers van De Kleine Zeemeermin en Aladdin, voor iedereen vanaf 6 jaar.
Fantastische avonturen wachten op Wendy wanneer Peter Pan haar slaapkamer binnenvliegt en haar meeneemt naar de magische wereld van Nimmerland. Het elfje Tinkerbel leert Wendy vliegen en samen met de Verloren Jongens ontdekken ze het eiland. Daar ontmoeten ze de stoere prinses Tijgerlelie, maar ook ruige piraten. Is Wendy klaar om samen met Peter Pan de strijd aan te gaan met de beruchte Kapitein Haak?
Theaterkrant: “Prachtige, vrolijke voorstelling. Zeer knap gedaan” Keuze van de Criticus
Musicalworld:  “Theater Terra op het hoogste niveau” ★★★★
Musicalsites: “Een creatief hoogstandje” ★★★★
Musicalnieuws: “Vernieuwde versie Peter Pan maakt veel indruk’’
Kaartprijs is inclusief garderobe en limonade na afloop.