27 mei 2019
Paul De Leeuw - Vette Pech (17 mei 2019)

Paul De Leeuw - Vette Pech (17 mei 2019)

Lokatie: Nieuwe Luxor Theater Rotterdam te Rotterdam
Titel: Paul De Leeuw - Vette Pech
Link: www.luxortheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: vrijdag 17 mei om 20:00u
Overige Informatie:
Paul De Leeuw - Vette Pech’Soms zijn er momenten dat ik me zo voor je schaam!’ roept mijn jongste zoon als de veiligheidsriem van een attractiewagentje vanwege mijn dikte niet goed dicht gaat en er twee vrijwilligers aan te pas moeten komen om de riem goed te sluiten. Een typisch gevalletje Vette pech! Ik noem het ook wel ‘regenhumor’; iets triests waar je later om kunt lachen.”

Dit verhaal van Paul de Leeuw is tekenend voor zijn nieuwe voorstelling Vette Pech!: een theatershow vol verhalen, improvisaties en kleine liedjes, over alle ‘vette pech’-momenten in het leven. Zo vraagt hij zich af waarom hij ooit gestopt is met dansen: “Vroeger danste ik met alles en iedereen, maar dat gevoel is nu weg. Door het drukke gezinsleven, door gezondheidskwaaltjes. De laatste keer dat ik met mijn man danste was op een feestje waar onze kinderen bij waren. Weer werden we keihard geconfronteerd met hun mening. Vette pech! Maar als twee mannen kunnen wij hier samen dansen en dat is weer alles behalve Vette pech!, een Groot geluk!”

Een deel van de voorstelling Vette Pech is ontstaan toen Paul de Leeuw speciaal voor het 100 jarige Luxor de jubileumvoorstelling Defileeuw heeft gemaakt.

Vorige titel: Defileeuw, Jubileumvoorstelling Luxor 100 jaar
 
Beeldregistratie (17 & 18 mei)