29 maart 2020
Patrick Laureij - Nederlands Hoop (Reprise) (03 april 2020)

Patrick Laureij - Nederlands Hoop (Reprise) (03 april 2020)

Lokatie: Schouwburg De Kampanje te Den Helder
Titel: Patrick Laureij - Nederlands Hoop (Reprise)
Link: www.kampanje.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: vrijdag 3 april om 20:15u
Overige Informatie:
Patrick Laureij - Nederlands Hoop (Reprise)Per zondag 15 maart 2020 gelden er vanuit de RIVM i.v.m. Corona nieuwe maatregelen. Bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast. Deze voorstelling is daardoor geannuleerd. Wij gaan z.s.m. bezoekers een mail sturen met verdere informatie. Het is voor ons onmogelijk om iedereen na te bellen, wij hopen op uw begrip.
Gekochte kaarten blijven geldig. Wij proberen de voorstellingen te verplaatsen. We brengen u in een later stadium op de hoogte over eventuele verdere consequenties of de nieuwe speeldata. Dit hangt ook af van de berichtgeving vanuit de overheid over de duur van de huidige maatregelen. 
Na het succes van vorig seizoen komt Patrick Laureij ook dit seizoen weer terug naar de Kampanje met zijn voorstelling Nederlands Hoop!
Deze stoere Rotterdamse stand-upper vertelt het graag zoals het is. En dat wordt gewaardeerd. Vlijmscherp, kakelvers, innemend, eerlijk én Rotterdams.Patrick won in 2017 de Neerlands Hoop, de prijs voor de meest veelbelovende theatermaker met het grootste toekomstperspectief. En terecht. Hij gaat als een speer.
'Hee man, Patrick a.k.a. de Knotmaestro hier. Mijn tweede show is getiteld ‘Nederlands Hoop’. Het zou tof zijn als je langskomt.' - Patrick Laureij
Texel - voorstelling
Bij deze voorstelling vaart er na afloop een extra boot van de TESO. Iedereen gaat op eigen gelegenheid naar de Kampanje (op Willemsoord). Na afloop gaat iedereen een kwartier na de voorstelling op eigen gelegenheid weer terug richting de boot. Contactpersoon Rosa Harbers van Texels Welzijn vertrekt als laatste uit het theater. Zij geeft dan het sein dat de boot kan vertrekken.
Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.