20 oktober 2019
Pak'm (3+) - Bontehond (13 oktober 2019)

Pak'm (3+) - Bontehond (13 oktober 2019)

Lokatie: Schouwburg De Kampanje te Den Helder
Titel: Pak'm (3+) - Bontehond
Link: www.kampanje.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zondag 13 oktober om 11:00u
Overige Informatie:
Pak'm (3+) - BontehondDeze voorstelling is samengevoegd. De voorstelling van 14.00 uur is geannuleerd en de voorsteling op zondag 13 oktober 11.00 uur gaat gewoon door. Bezoekers van Pak'm zijn per e-mail geïnformeerd.

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren op een speelvlak van 5 bij 5. Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de eg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel?
 
We zien drie ogenschijnlijk “volwassen” presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been, gaat de derde er mee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep.
 
Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkostspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen. PAK'M is een tekstloze voorstelling (language no problem).

'Regisseur René Geerlings weet hoe hij de kleintjes kan boeien (en niet alleen die).' - Het Parool

Kaartprijs is inclusief garderobe en limonade na afloop.