21 januari 2020
Openbare Repetities & Njo Muziekzomercafé - (15 augustus 2019)

Openbare Repetities & Njo Muziekzomercafé - (15 augustus 2019)

Lokatie: Theater Orpheus te Apeldoorn
Titel: Openbare Repetities & Njo Muziekzomercafé -
Link: www.orpheus.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 15 augustus om 12:15u
Overige Informatie:
Openbare Repetities & Njo Muziekzomercafé - Openbare repetities
Ze kunnen inmiddels als een jaarlijks terugkerende traditie beschouwd worden: de goedbezochte openbare repetities van het Nationaal Jeugd Orkest in Theater Orpheus. Tijdens de openbare repetities ziet u live hoe de concerten van de Muziekzomer tot stand komen. U ziet en hoort hoe hard orkestleden en dirigent werken om de muziek te verkennen en de uitvoering ervan te perfectioneren.
NJO Muziekzomercafé
Na afloop van de openbare repetitie kunt u op beide dagen het NJO Muziekzomercafé bezoeken. Onder het genot van een drankje en desgewenst een broodje krijgt u informatie over verschillende programma’s van de NJO Muziekzomer. Te gast zijn . o.a. dirigenten, ensembles en de young artist in residence en er zal natuurlijk ook muziek klinken. Een fijne manier om u te verdiepen in een keur aan Muziekzomerprojecten!
Theater Orpheus
12:15 uur openbare repetitie
13:00 uur NJO Muziekzomercafé
De openbare repetities en de Muziekzomercafés zijn gratis te bezoeken. Een vrijwillige bijdrage wordt zeer gewaardeerd.
Nationaal Jeugd Orkest presenteert: NJO Muziekzomer Gelderland in Theater Orpheus
Je enkele weken terugtrekken in Gelderland om je helemaal onder te kunnen dompelen in muziek: dat is wat de NJO Muziekzomer jonge getalenteerde musici tussen de 18 en 26 jaar biedt. Het zomerproject van het Nationaal Jeugd Orkest bezorgt getalenteerde, nieuwsgierige musici een muzikaal avontuur om nooit te vergeten. Door middel van audities worden elk jaar ongeveer 160 studenten van conservatoria uit Europa (en daarbuiten) geselecteerd voor dit project. De uitverkorenen krijgen de kans te werken met beroemde docenten en dirigenten en kunnen ervaring opdoen in het spelen in symfonieorkesten, ensembles voor zowel klassieke kamermuziek als moderne muziek, opera en multimediale projecten. Het uitzonderlijke talent van deze musici is te bewonderen tijdens de meer dan zestig concerten van de NJO Muziekzomer, waaronder traditiegetrouw ook een flink aantal in thuisbasis en tevens repetitielocatie Theater Orpheus. Kijk voor alle informatie op www.muziekzomer.nl.