8 december 2019
Op Zoek Naar Het Huilmeisje 2+ - Peuterpret (20 november 2019)

Op Zoek Naar Het Huilmeisje 2+ - Peuterpret (20 november 2019)

Lokatie: Theater Orpheus te Apeldoorn
Titel: Op Zoek Naar Het Huilmeisje 2+ - Peuterpret
Link: www.orpheus.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: woensdag 20 november om 10:00u
Overige Informatie:
Op Zoek Naar Het Huilmeisje 2+ - Peuterpret- Exclusief pauzedrankje - 
Een vrolijk verhaal over een zee van tranen
Op zoek naar het Huilmeisje is een vrolijke, beeldende voorstelling op rijm, met herkenbare thema’s voor de kleinsten. Over troosten en dat tranen er zijn om te mogen rollen. 
Pars
Op zoek naar het Huilmeisje gaat over Pars. Pars is stoer en huilt nooit, nergens om. Want echte meisjes huilen niet en bovendien; als je veel huilt wordt je huis opgeslokt door de tranenzee. Op een dag hoort Pars in de verte zachtjes huilen. Onafgebroken en onopgemerkt. Dat moet het Huilmeisje zijn... alleen met groot verdriet op een kleiner wordend eiland zoveel tranen kan toch niet! Pars moet ernaartoe. Ze pakt haar krijt en tekent haar reis op zoek naar het Huilmeisje.
De pers over Op zoek naar het Huilmeisje:
“Malou van Sluis sluit met Op zoek naar het Huilmeisje perfect aan op haar doelgroep [...] Een spontane reactie verweeft de actrice naadloos met haar rode draad.” - De Volkskrant
“40 minuten lang wist Malou alle peuters met taal en zonder taal te boeien. Heel knap! Zij weet met weinig materiaal, heel beeldend en met veel expressie een verhaal te vertellen. De kinderen mochten op het eind met zijn allen mee krijten en tekenden het verhaal nog eens na.” - Anouk Hofstee Spelenderwijs Utrecht 
Peuterpret
Elke maand is er een PeuterPret 2+ ochtend in Orpheus. Tijdens deze ochtend kun je genieten van de mooiste voorstellingen.
Tickets
Bij deze voorstellingen zijn tickets voor kinderen gratis, ouders en/of begeleiders betalen €5 per ticket!
Let op: iedereen die een voorstelling in Orpheus bezoekt moet een ticket voor de voorstelling hebben. Dus ook voor kinderen die bij een (groot)ouder op schoot zitten, dient wel een ticket gekocht te worden.
Activiteiten in de foyer
In de foyer kunnen de kinderen voorafgaand aan de voorstelling lekker spelen en kleuren in de foyer! Speciaal bij deze voorstelling verzorgen een leuke activiteit voor de kinderen, afgestemd op leeftijd en het thema van de voorstelling. Dus kom lekker op tijd en doe mee!