20 oktober 2019
Musicallab (13+) - Leer Het Musicalvak Van Professionals! (12 oktober 2019)

Musicallab (13+) - Leer Het Musicalvak Van Professionals! (12 oktober 2019)

Lokatie: Nieuwe Luxor Theater Rotterdam te Rotterdam
Titel: Musicallab (13+) - Leer Het Musicalvak Van Professionals!
Link: www.luxortheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 12 oktober om 14:00u
Overige Informatie:
Musicallab (13+) - Leer Het Musicalvak Van Professionals!Kom ontdekken wat er allemaal komt kijken in de wereld van de musical en hoeveel verschillende genres er zijn. Maak onder leiding van professionele docenten kennis met alle aspecten van het musicalvak. In het MusicalLAB leer je goed met je stem en je lichaam om te gaan, maar ook hoe het is om voor een groep te spelen en op een podium te staan. In verschilende blokken maak je kennis met verschillende musicals, zang- en danstechnieken en improvisatie. In de lessen van het laatste blok wordt toegewerkt naar een gastoptreden in de Showcase van het Musicalkoor in het oude Luxor Theater.
 
De verschillende zang-, spel- en danslessen worden soms afgewisseld met workshops door gastdocenten (denk aan acteurs uit een musical die op dat moment in Luxor staat). Zo hadden wij vorig jaar workshops rondom Evita, All Stars en The Color Purple.
 
MusicalLAB begint in september, maar je kunt daarna nog instromen.
 
 
Lesdata
Op zaterdagen van 28 september 2019 t/m 6 juni 2020
bekijk hier het volledige lesrooster
14:00 - 17:15
Studio, nieuwe Luxor Theater
 
Het is mogelijk om later in te stromen.
 
Prijs
€ 570 
(30 lessen van 180 minuten)  
Is er thuis geen geld voor les? Het Jeugdfonds Cultuur sponsort je!
Er kan betaald worden in termijnen. We hanteren een opzegtermijn van 1 maand.
 
GEEF JE HIER OP! 
 
 


 Eerst een proefles?
 Het is mogelijk om eerst eens te kijken of MusicalLAB iets voor jou is, om de docenten te ontmoeten en de lesruimte te zien. Wil je gratis een keertje meedoen? Stuur ons dan een mailtje!


 
 
De docenten 
Justin van Kampen - Spel 
Justin is 30, komt uit Capelle aan den Ijssel en is de jongere broer van actrice Esmée van Kampen. Hij speelde vroeger bij het Jeugdtheaterhuis, volgde daarna de Acteursopleiding van de Willem Nijholt Academie en vervolgens de Toneelacademie Maastricht. Hij is regisseur en beroepsacteur, speelde in diverse films, commercials en theaterstukken.
 
Matthijs Rijsdijk - zang
Matthijs studeerde Taal- en Letterkunde gestudeerd aan de Vrije Universiteit Brussel, waar hij lid werd van de musicalvereniging. Dat vond hij zo leuk, dat hij in z’n vrije tijd zang- en danslessen ging volgen. In z’n laatste jaar daar is hij audities gaan doen, ook bij Codarts. En tot z’n grote geluk werd hij aangenomen!. Dit jaar heeft hij de opleiding Muziektheater aan Codarts succesvol afgerond. 
 
Sjoerd Wijn - dans
Sjoerd Wijn (1991) heeft vanaf jongs af aan al de drang gehad om te bewegen en de sterke wil om te leren. Enthousiast, betrouwbaar en zorgzaam. Tijdens zijn studie aan de DAPA (musicalartiest) en Codarts dansacademie (Docent Dans) onder andere gedanst bij Jeans 21, Samadhi Dance Company en Oxygen