27 mei 2019
Mezz on tour (18 mei 2019)

Mezz on tour (18 mei 2019)

Lokatie: Chassé Theater te Breda
Titel: Mezz on tour
Link: www.chasse.nl
Categorie: theater
Prijs: € 19,00
Datum: zaterdag 18 mei om 20:30u
Overige Informatie:
Mezz on tourJohnny Cash at San Quentin is net als zijn voorganger At Folsom Prison een bijzonder ruwe en rauwe registratie van een optreden van Johnny Cash in een zwaarbewaakte gevangenis. Tijdens de tweede uitvoering van zijn geschreven song over San Quentin brak er nog net geen gevangenisopstand uit volgens ooggetuigen. Het was ook de plek waar Cash een songtekst uit zijn koffertje liet halen om vervolgens met zijn band voor de 1 e keer A boy named Sue te spelen. Tijdens het optreden werd Cash en zijn band bijgestaan door Carl Perkins, the Carter Sisters en de Statler Brothers.
50 jaar later brengt Def Americans Johnny Cash Tribute het legendarische gevangenis concert van the Man in Black naar het Chassé Theater tijdens Mezz on Tour.
Mezz on tour Mezz on tour: Mooie concerten op mooie locaties in de stad. Concerten van grotere namen die we niet aan Breda voorbij willen laten gaan doen we in samenwerking met poppodium Mezz. Deze keer dus de waanzinnige Johnny Cash tribute: Def Americans . En wees maar niet bang: voor het concert gaan de stoelen aan de kant en is er gewoon één grote vloer waar lekker gedanst kan worden! Daarnaast staan er natuurlijk ook meerdere barren in de zaal waar je een lekker biertje kan halen.