24 mei 2019
Meet & Greet Met Je Favoriete Schrijvers - Het Kinderboekenschrijversfeest Met O.a. Tosca Menten (14 oktober 2018)

Meet & Greet Met Je Favoriete Schrijvers - Het Kinderboekenschrijversfeest Met O.a. Tosca Menten (14 oktober 2018)

Lokatie: Schouwburg De Meerse te Hoofddorp
Titel: Meet & Greet Met Je Favoriete Schrijvers - Het Kinderboekenschrijversfeest Met O.a. Tosca Menten
Link: www.demeerse.com
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zondag 14 oktober om 13:30u
Overige Informatie:
Meet & Greet Met Je Favoriete Schrijvers - Het Kinderboekenschrijversfeest Met O.a. Tosca MentenTijdens het ‘Kinderboekenschrijversfeest’ staan boeken en schrijvers en alles wat daarmee te maken heeft centraal!
Dit jaar is het thema ‘Vriendschap’. Een prachtig thema om met je vrienden en vriendinnen je lievelingsschrijvers te ontmoeten en alles te weten te komen over hun boeken. De hele middag is er van alles te beleven.

Schrijfster Tosca Menten opent het feest met de theater voorstelling ‘Yah Maashi Mon!’, een feestelijke voorstelling rond het boek ‘Dummie de Mummie op Jamaica'.

Daarna is het tijd voor een meet & greet met Tosca en met heel veel andere favoriete kinderboekenschrijvers zoals o.a. Gideon Samson (‘Hoe word ik een superheld’), Arienne Bolt (‘De laatste reis van de Ballerinus’) en Sanne Rooseboom (‘Het Ministerie van Oplossingen, ‘Jippie!’).

Je kunt boeken kopen en handtekeningen scoren, kortom er is van alles te beleven op dit ‘Kinderboekenschrijversfeest’. Kom ook en neem vooral je vrienden mee!
Vanaf 6 jr.
€ 10,- | excl. transactiekosten: max. € 2,-