20 oktober 2019
Meer Van Hetzelfde (Deel 1) - Daniël Arends (10 oktober 2019)

Meer Van Hetzelfde (Deel 1) - Daniël Arends (10 oktober 2019)

Lokatie: Theater de Veste te Delft
Titel: Meer Van Hetzelfde (Deel 1) - Daniël Arends
Link: www.theaterdeveste.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 10 oktober om 20:15u
Overige Informatie:
Meer Van Hetzelfde (Deel 1) - Daniël ArendsAldus Daniël, die in zijn vorige voorstelling ‘The Afterparty’ in een onweerstaanbare flow zat, volgens NRC Handelsblad: “Heen en weer ijsberend over het podium, met handen en vingers zijn woorden onderstrepend en een peilende blik als hij even temporiseert of zich een gemakkelijke grap permitteert, houdt hij je in zijn verhaal gevangen.”
De pers over zijn vorige voorstelling De Afterparty:
NRC (★★★★): “Arends zit deze voorstelling in een onweerstaanbare flow. (…) Hij wil het hart van het woord ‘gezellig’ naar buiten trekken, de huid van de letters schrapen, het woord onder zijn voeten vertrappelen en het dan voor de zekerheid in de fik steken.”
DAGBLAD VAN HET NOORDEN (★★★★): “Treiterkop in spitsvondig college. (…) Afwisselend ingetogen en uitbundig, maakt hij opnieuw indruk met zijn observaties binnen een sprankelend kader van bizarre en hilarische contrasten. (…) Hij is een treiterkop, een man van redenaties, die zalen afsluit. Zijn toon is die van een spitsvondig college. (…) het is een sluitend, compact relaas.
TROUW (★★★): “Zijn stijl is sarren, dwars zijn, grof, hard, gevaarlijk en politiek incorrect uit de hoek komen. (…) Van grof naar invoelend en weer terug.”
[reprise | toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]