17 oktober 2019
Masterclass Ben Van Berkel (Unstudio) - Voorprogramma: Wessel Van Beerendonk (Studio Rap) (15 oktober 2019)

Masterclass Ben Van Berkel (Unstudio) - Voorprogramma: Wessel Van Beerendonk (Studio Rap) (15 oktober 2019)

Lokatie: Stadsschouwburg Haarlem te Haarlem
Titel: Masterclass Ben Van Berkel (Unstudio) - Voorprogramma: Wessel Van Beerendonk (Studio Rap)
Link: www.theater-haarlem.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: dinsdag 15 oktober om 20:15u
Overige Informatie:
Masterclass Ben Van Berkel (Unstudio) - Voorprogramma: Wessel Van Beerendonk (Studio Rap)Het ABC heeft juist hen uitgenodigd omdat zij - met de gerenommeerde bureaus die zij circa 30 jaar leiden - spraakmakend zijn voor Nederland en internationaal furore maken. De architecten gaan tijdens hun masterclass in op hun architectenpraktijk en schetsen (toekomstige) ontwikkelingen in hun vakgebied. Daarbij geven zij ieder zogenoemd ‘aanstormend talent’ de gelegenheid het voorprogramma van hun eigen lezing te verzorgen met een korte presentatie.

Masterclass: Ben van Berkel
Ben van Berkel (1957) studeerde aan de Rietveld Academie in Amsterdam en behaalde in 1987 cum laude zijn diploma van de Architectural Association in Londen. Samen met Caroline Bos richtte hij in 1988 Architectuurbureau van Berkel en Bos op en in 1998 het nieuwe bureau UNStudio. UNStudio is een netwerk van specialisten in architectuur, stedenbouw en infrastructuur. Van Berkel ontwierp onder andere de Erasmusbrug in Rotterdam, het Mercedes-Benzmuseum in Stuttgart, en het station Arnhem Centraal. Momenteel werkt hij onder meer aan het metronet van Doha in Qatar en aan de Wasl Tower in Dubai.

Voorprogramma: Wessel van Beerendonk
Wessel van Beerendonk is mede-oprichter van Studio RAP. Door gebruik te maken van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van digitale ontwerp­ en productietechnieken wil RAP slimmere en duurzamere gebouwen ontwerpen met een eigen, unieke architectonische expressie.
 
Info & tickets voor masterclass van Francine Houben >

Info & tickets voor masterclass van Winy Maas >

Goed om te weten
Toegangsprijs inclusief drankje en garderobe
Servicekosten € 2 per bestelling en € 2 extra bij tickets toesturen
Napraten onder het genot van een heerlijke borrelplank? Bestel samen met uw kaarten de Borrelplank
Website: ABC Architectuurcentrum Haarlem