10 december 2019
Maalkop - Peergroup (29 juni 2019)

Maalkop - Peergroup (29 juni 2019)

Lokatie: Parktheater te Eindhoven
Titel: Maalkop - Peergroup
Link: www.parktheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 29 juni om 15:00u
Overige Informatie:
Maalkop - PeergroupMaalkop is een theaterdialoog tussen een man en zijn koe. Een verrassende combinatie waarin Jansen improviseert met zijn tegenspeelster: koe Martje 160. Een intiem portret over de onontkoombare ondergang van een jonge boer en zijn liefde voor zijn land en zijn bedrijf.
 
Crew
Acteur Fabian Jansen is bekend van de musical Hij Gelooft In Mij over André Hazes en speelde in films als Mannenharten, Nena en Dorst. Regisseur en schrijver Jos van Kan werkte in zijn lange carrière aan minstens 85 toneel-, muziektheater- en operavoorstellingen over de hele wereld.
 
Samenwerking
Maalkop wordt ontwikkeld in samenspraak met de organisaties ZLTO (Zuidelijke Land- en Tuinbouworganisatie) en ZOB (Zorg om Boer en Tuinder). Bij de voorstelling werkt PeerGrouP samen met deze organisaties aan een verdiepingsprogramma. Met gebundelde krachten wordt er meer aandacht gevraagd voor onzichtbare problemen in de agrarische sector.
 
Na veertig uitverkochte voorstellingen in het Noorden is Maalkop dit jaar door het hele land te zien.
Maalkop speelt op locatie in een niet-operationeel melkveebedrijf. Adres: Mosselaarsweg 10, 5684 NZ in Best. Met borden word je naar het parkeerterrein begeleid (ongeveer 50 meter vanaf de boerderij). 
De voorstelling is overdekt, je zit op houten bankjes zonder rugleuning. Bij hoge temperaturen kan het warm worden in de stal.  
Excl. consumptie. Na afloop is het mogelijk om een drankje te bestellen in de naastgelegen stal. Alleen contant betalen.