17 oktober 2019
Lustrumconcert - Route66 Hoofddorp (12 oktober 2019)

Lustrumconcert - Route66 Hoofddorp (12 oktober 2019)

Lokatie: Schouwburg De Meerse te Hoofddorp
Titel: Lustrumconcert - Route66 Hoofddorp
Link: www.demeerse.com
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 12 oktober om 20:30u
Overige Informatie:
Lustrumconcert - Route66 HoofddorpTien jaar geleden kwamen 55 vijvenvijftigplussers bij elkaar om uit te proberen of het zou kunnen lukken om die prachtige Amerikaanse songs, bekend geworden door Dean Martin, Frank Sinatra, Bing Crosby, Ella Fitzgerald en zo meer, als een mooie en nuttige vrijetijdsinvulling op te gaan pakken.
Tien jaar later bestaat Route 66 uit 80 ‘routiniers’, die al heel wat concerten hebben gegeven. Hier, in De Meerse, op Meerjazz en vele malen voor bewoners van verzorgingshuizen.
Nu is het tijd voor groots lustrumconcert! Daarbij hebben ze Sun ’n Moon uitgenodigd, twee solisten die hun krachten hebben gebundeld tot een ijzersterk bij het repertoire van Route 66 passend duo!
Zij wensen u een fijne avond toe!

€ 13,- | incl. drankje | excl. max. € 2,- reserveringskosten
Route66 doet haar kaartverkoop in eigen beheer en is uitgesloten van de voorverkoop van De Meerse. Meer informatie op: klik hier
 
Onder het thema: ‘onze culturele gasten’ biedt De Meerse de mogelijkheid aan gezelschappen en verenigingen om gebruik te maken van haar zalen. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk. Deze voorstellingen maken geen deel uit van de reguliere programmering. De Meerse is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of kwaliteit van de voorstellingen.