26 februari 2020
Joe5 - Orpheus Open Monumentendagen (15 september 2019)

Joe5 - Orpheus Open Monumentendagen (15 september 2019)

Lokatie: Theater Orpheus te Apeldoorn
Titel: Joe5 - Orpheus Open Monumentendagen
Link: www.orpheus.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zondag 15 september om 12:00u
Overige Informatie:
Joe5 - Orpheus Open MonumentendagenZaterdag 14 en zondag 15 september staan de mooiste monumenten in de schijnwerpers tijdens de landelijke Open Monumentendagen met als thema ditmaal: Plekken van Plezier. Ook Orpheus opent de deuren en sluit daarmee mooi aan bij dit thema. Want zeg nou zelf, op welke plek in Apeldoorn kun je meer plezier beleven dan in Orpheus?
Tijdens deze dagen zijn onze deuren van 11:00 tot 17:00 uur geopend. Bezoekers kunnen een rondleiding achter de schermen doen. Andere mogelijkheid is een tour waarbij een gids alles vertelt over de architectuur en bouwkunst.
En er is meer! Speciaal tijdens dit weekend verzorgt de Duda Paiva Company try-out voorstellingen. JOE5 is een cross-over van dans, poppen en multimedia. In deze solo, voor volwassenen en 16+, liggen voor Joe uitdagingen in een magische wereld vol onbegrijpelijke systemen en codes. Gaat hij deze begrijpen of blijft hij het spoor bijster? Grijpt hij in en zet hij alles naar zijn eigen hand? Duda Paiva Company kwam niet eerder naar Orpheus, maar wij raden dit gezelschap van harte aan.
Meer informatie over het volledige programma van de Open Monumentendagen in Apeldoorn op monumentendagenapeldoorn.nl . Het volledige programma in Orpheus staat vanaf eind augustus op onze website.