20 januari 2020
Jazz And Wine, Benefietavond Voor Inloophuis Esperanza - Joyce Stevens (15 september 2019)

Jazz And Wine, Benefietavond Voor Inloophuis Esperanza - Joyce Stevens (15 september 2019)

Lokatie: Schouwburg De Meerse te Hoofddorp
Titel: Jazz And Wine, Benefietavond Voor Inloophuis Esperanza - Joyce Stevens
Link: www.demeerse.com
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zondag 15 september om 15:30u
Overige Informatie:
Jazz And Wine, Benefietavond Voor Inloophuis Esperanza - Joyce StevensWijn proeven in combinatie met heerlijke live jazzmuziek. Leren over wat je proeft en genieten van wat je hoort. Dat de hemelse combinatie jazz en wijn nog geen plek in de Nederlandse theaters had, was voor Joyce Stevens aanleiding om daar iets aan te doen en de voorstelling ‘Jazz and Wine’ te maken.
Door haar ervaring in het musicalvak en haar Jazzformatie Mijne Heeren te combineren ontstond een eigenzinnige voorstelling. 

Stichting Esperanza Inloophuis biedt kankerpatiënten en hun naasten uit Badhoevedorp en omstreken op een laagdrempelige en professionele manier psycho-sociale hulp in een gezellige huiskameromgeving. Esperanza is mogelijk dankzij vrijwilligers, speciale acties en sponsoren. Een gedeelte van de prijs van het toegangskaartje voor deze speciale theatervoorstelling gaat naar Esperanza.
Sponsoren: De Wijnzaak (wijnen) Kaasboerderij Sloten en Het Fornuis (kazen).
€ 49,50 incl. alle wijnen en hapjes tijdens de voorstelling | excl.max. € 2,- reserveringskosten.
Onder het thema: ‘onze culturele gasten’ biedt De Meerse de mogelijkheid aan gezelschappen en verenigingen om gebruik te maken van haar zalen. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk. Deze voorstellingen maken geen deel uit van de reguliere programmering. De Meerse is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of kwaliteit van de voorstellingen.