22 oktober 2019
Jarig Jubileum - 5 (27 september 2019)

Jarig Jubileum - 5 (27 september 2019)

Lokatie: Nieuwe Luxor Theater Rotterdam te Rotterdam
Titel: Jarig Jubileum - 5
Link: www.luxortheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: vrijdag 27 september om 18:30u
Overige Informatie:
Jarig Jubileum - 5SpraakuhlooS, de stichting die dé evenementen voor podiumkunsten in Rotterdam organiseert, bestaat 5 jaar. Dat jubileum wordt op vrijdag 27 september gevierd in het oude Luxor Theater in Rotterdam met een avond vol spoken word, zang, dans, muziek, beatbox en meer. Naast deze ‘best of 5 jaar SpraakuhlooS’ kunnen bezoekers zelf deelnemen aan een open podium, genieten van de expositie over 5 jaar SpraakuhlooS en proosten op de nieuwe huisstijl van de Stichting die deze avond onthuld wordt.
 
Wat begon als een reis van twee jonge mannen die podiumkunst avonden begonnen te organiseren door Rotterdam, resulteert in hét evenement waar heel Rotterdam door samenkomt. Jonge wereldwijde Rotterdamse artiesten tonen in verschillende podiumkunsten hoe prachtig en creatief het vernieuwende Rotterdamse kunst en cultuuraanbod is.
 
Stap in onze tijdmachine en geniet van het beste van 5 jaar SpraakuhlooS en bouw met ons mee aan een samenhorige toekomst! Met performances van o.a. Gil the Grid (dans), Melissa Lopes (zang), Barguijs (spoken word), Petje Ribeiro (spoken word), Azula (spoken word), Polyrhythm (beatbox), WARD (muzikant), Anahi (harp muzikant) en Gavin (cabaret)
 
Programma


Inloop
18.00 uur


Open mic
18.30 - 19.30 uur


Hoofdprogramma   
20.00 - 22.30 uur


 
Open mic
Doe zelf mee en geef je op de avond zelf op voor de open mic! Je kunt je aanmelden via spraakuhloos@gmail.com.
 
Kaartjes zijn voor deze vijfjarige jubileumeditie slechts € 5!
Bij vier kaartjes en krijg je 5e gratis! Deze aanbieding kan je alleen telefonisch bestellen via 010 - 484 33 33.
 
Een drankje is niet in de prijs inbegrepen
Geen last-minute studentenkorting