29 maart 2020
Janneke De Bijl - Zonder Zin Kan Het Ook (03 april 2020)

Janneke De Bijl - Zonder Zin Kan Het Ook (03 april 2020)

Lokatie: Schouwburg De Kampanje te Den Helder
Titel: Janneke De Bijl - Zonder Zin Kan Het Ook
Link: www.kampanje.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: vrijdag 3 april om 20:30u
Overige Informatie:
Janneke De Bijl - Zonder Zin Kan Het OokPer zondag 15 maart 2020 gelden er vanuit de RIVM i.v.m. Corona nieuwe maatregelen. Bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast. Deze voorstelling is daardoor geannuleerd. Wij gaan z.s.m. bezoekers een mail sturen met verdere informatie. Het is voor ons onmogelijk om iedereen na te bellen, wij hopen op uw begrip.
Gekochte kaarten blijven geldig. Wij proberen de voorstellingen te verplaatsen. We brengen u in een later stadium op de hoogte over eventuele verdere consequenties of de nieuwe speeldata. Dit hangt ook af van de berichtgeving vanuit de overheid over de duur van de huidige maatregelen. 
In haar debuutvoorstelling 'Zonder zin kan het ook' is Janneke niet alleen streng voor zichzelf maar ook voor de wereld. Ze fileert haar relatie, haar gezapige omgeving en de hele zelfhulpcultuur, die ze natuurlijk wel eerst even zelf heeft uitgeprobeerd. Ze beantwoordt daarbij de volgende vragen: Hoe weet je of je 'liefs' of 'groetjes' moet schrijven? Wat kunnen mensen met kinderen leren van mensen met honden? En waarom lost hardlopen niks op?
Over Janneke de Bijl
Janneke studeerde af als filosoof, is lid van het prestigieuze comedycollectief Comedytrain en won in 2017 zowel de jury- als de publieksprijs van het cabaretfestival Cameretten.
Deze voorstelling behoort tot de Favorieten van.. Youp van 't Hek! Bekijk hier de favorieten.

Dit is negativiteit waarvan je vrolijk wordt.” – de Volkskrant ****
“Zelfverzekerd en levendig vertellend staat De Bijl op het toneel, ze vuurt haar grappen in hoog tempo op het publiek af.” – de Volkskrant ****
“Scherpzinnige, soms vileine en dan weer liefdevolle observaties over zichzelf en haar omgeving.” – de Volkskrant ****
“Een openhartig statement tegen sociaal wenselijke verwachtingen.” – Telegraaf ***½
“Een veelbelovend debuut.” – Telegraaf ***½

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.