22 februari 2020
Franse Lunch Bij Het Sint - Rotary Club Oosterhout (22 september 2019)

Franse Lunch Bij Het Sint - Rotary Club Oosterhout (22 september 2019)

Lokatie: De Bussel te Oosterhout
Titel: Franse Lunch Bij Het Sint - Rotary Club Oosterhout
Link: www.theaterdebussel.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zondag 22 september om 11:30u
Overige Informatie:
Franse Lunch Bij Het Sint - Rotary Club OosterhoutOp zondag 22 september 2019 kunt u genieten van een Franse lunch tussen de wijnranken van het Sint-Catharinadal. Een heerlijke lunch in een prachtige omgeving waarvan de opbrengst geheel naar het Sint-Catharinadal gaat.
Tijdsplanning
09.30: Eucharistieviering. De zusters nodigen ieder die zich geroepen voelt - uit, om de dag ingetogen te beginnen. Na de viering is er koffie
10.45: Rondleiding Klooster en Blauwe Camer. Als u wenst deel te nemen aan de rondleiding is vooraf aanmelden noodzakelijk
12.00: Aperitief en aanvang lunch
15.00: Einde
Rotary Club Oosterhout
Deze lunch met Frans accent is een activiteit van Rotary Club Oosterhout. De opbrengst is bestemd voor de Zusters van Sint-Catharinadal. Als een steun in de rug bij het ontwikkelen van hun Gastenhuis, hun Leer- en Inspiratiehuis en hun Buitenshuis met de wijngaard, de moestuin, de kruidentuin, de imkerij, het wijnhuis, de taveerne en winkel.
Advies: kom te voet of met de fiets.
N.B. Ondanks de slechte weersvoorspellingen voor komende zondag zal de Franse Lunch gewoon doorgaan. Mocht het weer het niet toelaten om buiten in de wijngaard de Franse Lunch te gebruiken dan zal deze binnen in het klooster geserveerd worden. Alle activiteiten gaan die dag dan gewoon door.