24 mei 2019
Expeditie Eiland - Jelka Van Houten/renée Van Wegberg (Delen De Rol), John Buijsman, Ferry Doedens, Lone Van Roosendaal E.a. (18 oktober 2018)

Expeditie Eiland - Jelka Van Houten/renée Van Wegberg (Delen De Rol), John Buijsman, Ferry Doedens, Lone Van Roosendaal E.a. (18 oktober 2018)

Lokatie: Schouwburg De Meerse te Hoofddorp
Titel: Expeditie Eiland - Jelka Van Houten/renée Van Wegberg (Delen De Rol), John Buijsman, Ferry Doedens, Lone Van Roosendaal E.a.
Link: www.demeerse.com
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 18 oktober om 20:15u
Overige Informatie:
Expeditie Eiland - Jelka Van Houten/renée Van Wegberg (Delen De Rol), John Buijsman, Ferry Doedens, Lone Van Roosendaal E.a.Drie compleet verschillende gezinnen geven zich op voor ‘Expeditie Eiland’ en leggen hun lot in handen van presentator Ruud Salomons voor de grote hoofdprijs: het eiland én 1 miljoen euro! In een wirwar van beproevingen bevinden de kandidaten zich in steeds vreemdere situaties. Als de beproevingen zo bizar worden dat niemand zijn leven nog zeker is, vliegt alles uit de bocht. Hoe lang kan presentator Ruud de regie houden over het spel? Wat is een prijs die een leven lang geluk kan betekenen je waard, als je tijdens het spel degene waar je het meest van houdt kunt verliezen?
‘Expeditie Eiland’ is een spannende en schurende komische musical met een vette knipoog naar ‘Expeditie Robinson’.  
Try-out
Verder met: Rutger de Bekker, Dennis Willekens, Joey Schalker, Jip Bartels, Kaylee Peters en Pascalle Langhorst
Rick Engelkes Producties
€ 38,50 | CJP Prijs: € 33,50 | incl. drankje | excl. transactiekosten: max. € 2,-