29 maart 2020
Event - Rumag Theater (26 maart 2020)

Event - Rumag Theater (26 maart 2020)

Lokatie: Schouwburg De Kampanje te Den Helder
Titel: Event - Rumag Theater
Link: www.kampanje.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 26 maart om 20:30u
Overige Informatie:
Event - Rumag TheaterPer donderdag 12 maart 2020 gelden er vanuit de RIVM i.v.m. Corona nieuwe maatregelen. Bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast. Deze voorstelling is daardoor geannuleerd. Wij hebben donderdag 12 maart na 16.00 uur bezoekers een mail gestuurd met verdere informatie en dat u op de hoogte bent van deze annulering. Het is voor ons onmogelijk om iedereen na te bellen, wij hopen op uw begrip.
Gekochte kaarten blijven geldig. Wij proberen de voorstellingen te verplaatsen. We brengen u in een later stadium op de hoogte over eventuele verdere consequenties of de nieuwe speeldata. Dit hangt ook af van de berichtgeving vanuit de overheid over de duur van de huidige maatregelen. 
RUMAG gaat het theater in en het wordt gegarandeerd kut!
De stem die al jouw diepste verlangens hardop uitspreekt en jouw gedachten altijd lijkt te kunnen lezen krijgt een eigen theatertour. Met meer dan een miljoen volgers is RUMAG het grootste social media platform van Nederland en is het de hoogste tijd dat we naar jullie toekomen.
Van de haat aan je ex naar de liefde voor fastfood tot de gedeelde haat voor die ene collega. Tijdens de theatertour komt alles terug zoals je dat van RUMAG gewend bent. De RUMAG theatertour zal als een belevenis aanvoelen en dat komt mede doordat René Watzema de tour zal dragen en hosten.
Een gezonde mix van het randje opzoeken en er net overheen gaan. Een show waarin alle dagelijkse onderwerpen zoals: humor, seks, kleding en lifestyle aan bod komen. Wat er ook besproken wordt, we hebben overal een mening over en voor alles een oordeel klaar.
Met elkaar zoeken wij elke show naar de RUMAG’er van de avond in de zaal en dat alles door gebruik van de gangbare quotes. Daarbuiten zullen er elke show gasten zijn vanuit de showbizz op het gebied van muziek en humor.
Heeft u reeds kaarten gekocht voor de Koninklijke Marine Stadshal dan kunt u plaatsnemen op rij 1 tm 15 in de Variopoolzaal ( m.u.v. rij 10)