28 maart 2020
Erik Krikke & 7Even Bridges - Operatie Geslaagd (02 april 2020)

Erik Krikke & 7Even Bridges - Operatie Geslaagd (02 april 2020)

Lokatie: Schouwburg De Kampanje te Den Helder
Titel: Erik Krikke & 7Even Bridges - Operatie Geslaagd
Link: www.kampanje.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 2 april om 20:15u
Overige Informatie:
Erik Krikke & 7Even Bridges - Operatie GeslaagdPer zondag 15 maart 2020 gelden er vanuit de RIVM i.v.m. Corona nieuwe maatregelen. Bijeenkomsten met meer dan 100 personen worden in heel Nederland afgelast. Deze voorstelling is daardoor geannuleerd. Wij gaan z.s.m. bezoekers een mail sturen met verdere informatie. Het is voor ons onmogelijk om iedereen na te bellen, wij hopen op uw begrip.
Gekochte kaarten blijven geldig. Wij proberen de voorstellingen te verplaatsen. We brengen u in een later stadium op de hoogte over eventuele verdere consequenties of de nieuwe speeldata. Dit hangt ook af van de berichtgeving vanuit de overheid over de duur van de huidige maatregelen. 
Erik Krikke werd in de zomer van 2007 uitgezonden naar Kandahar, Afghanistan om daar als operatieassistent te gaan werken in het NAVO-ziekenhuis. Na terugkomst in Nederland bleek het litteken groot en werd er PTSS vastgesteld bij Erik.
'Operatie geslaagd' beschrijft de onderbelichte kant van oorlogvoering. Het is een puur verhaal over de hulpverlener die zelf slachtoffer wordt. Erik ging er vol zelfvertrouwen heen, maar hij kwam met vele onzichtbare verwondingen terug. In zijn openhartige autobiografie beschrijft hij hoe zijn trots is afgenomen en zijn zelfbeeld afbrokkelde. En met diezelfde openhartigheid staat hij nu in het theater. Deze muzikale theatercollege is gebaseerd op het gelijknamige boek dat in Nederland veel stof deed opwaaien. Daarin vertelt Erik zijn persoonlijke verhaal op indrukwkkende wijze en dat als niet theatermaker. Daarbij wordt Erik ondersteund door zijn band 7even Bridges, waarvan Erik ook een van de zangers is.
'Ik ben zo dankbaar dat zoveel mensen vertellen dat mijn verhaal hen geraakt of geïnspireerd heeft of zelfs kracht heeft gegeven om door te gaan. Dat is onbeschrijflijk. Ik hoop dat wij nog veel meer mensen gaan bereiken met onze boodschap dat het oke is om te zeggen dat je niet oke bent.' - Erik Krikke
Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.