8 december 2019
Eindelijk Professioneel - Iwein Segers (28 november 2019)

Eindelijk Professioneel - Iwein Segers (28 november 2019)

Lokatie: Schouwburg Kortrijk te Kortrijk
Titel: Eindelijk Professioneel - Iwein Segers
Link: https:www.schouwburgkortrijk.be
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 28 november om 20:15u
Overige Informatie:
Iets meer dan acht mensen vroegen er naar en volgend jaar is het zo ver. ‘Eindelijk professioneel’. Nu ook voor de grote massa… en omdat iedereen recht heeft op werk.
Na het verlies van zijn moeder, twee vrienden, zijn job en zijn hond belandde hij onvermijdelijk en wars van de trends in een depressie en burn-out. Op de koop toe blijkt hij ook hoogsensitief te zijn. Opmerkelijk gegeven is dat zijn libido hier niet onder te lijden had. Maar niet alleen dat hield hem overeind… Iwein is vastbesloten om zijn plaats terug in te nemen. Deze keer voor echt. Met de plechtige belofte het nu professioneel aan boord te leggen. En om eens goed te lachen natuurlijk, want dat is al precies al lang geleden.
In 2009 wint Iwein de publieksprijs op het prestigieuze Leids Cabaret festival. Hij is een veelgevraagd acteur met beklijvende scenes in Tot Altijd, Traumland en Los Flamencos. Na een gecontesteerde passage als voice-over van Komen eten hoor je hem nu als stem voor reclame, tekenfilms en documentaires.
Schouwburg Kortrijk is een trotse UiTpaspartner. Spaar dus punten tijdens de voorstelling. Heb je recht op een ticket aan verhoogde tegemoetkoming? Reserveer je ticket telefonisch via 056/ 23 98 55 of kom langs in UiT in Kortrijk. Breng zeker je UiTpas mee.