27 mei 2019
Ehlers Rlp - Door Annemieke Van Leest (23 mei 2019)

Ehlers Rlp - Door Annemieke Van Leest (23 mei 2019)

Lokatie: Parktheater te Eindhoven
Titel: Ehlers Rlp - Door Annemieke Van Leest
Link: www.parktheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 23 mei om 16:00u
Overige Informatie:
Ehlers Rlp - Door Annemieke Van Leest"In mijn sessies met cliënten volgt uit Life Planning bijna altijd financiële coaching. Niet alle wensen en doelen die in een Life Plan komen te staan hebben met geld te maken, maar vaak is dat wel zo.
Met humor, veel inspiratie en gerichte aandacht voor Personal Finance maak ik samen met mijn cliënten in 7 stappen de richting van de beweging helder. En beantwoorden we samen de vraag waar je naar onderweg bent en hoe je leven er over één, over vijf en over tien jaar uit ziet. Zo wordt inzichtelijk waar geld je echte doelen gaat volgen en waar dromen werkelijkheid kunnen worden.
In de workshop maken we een inspirerend mini Life Plan en koppel ik dit aan een algemeen stuk over Personal Finance. Dat betekent dat je privé financiën ook privé blijven. Zie ook de website www.budgetcoacheindhoven.nl."
De inhoudelijke workshops vinden plaats op de Grote Foyer tussen 16.00 uur en 17.00 uur, met daarna de mogelijkheid om te netwerken en een borreltje (aangeboden door het Parktheater).
Onder de vlag van Net(Anders)Werken worden er in samenwerking met Buzzychain flex werkplekken aangeboden in de foyer van het Parktheater.
Net(Anders)Werken organiseert in samenwerking met Buzzychain diverse activiteiten, netwerkbijeenkomsten en workshops.
Meer informatie via parktheater.nl/werken