24 mei 2019
Eendje (6+) - Een Idiote Musikale Ontdekkingsreis Over Een Verwarde Eend (26 oktober 2018)

Eendje (6+) - Een Idiote Musikale Ontdekkingsreis Over Een Verwarde Eend (26 oktober 2018)

Lokatie: Schouwburg De Kampanje te Den Helder
Titel: Eendje (6+) - Een Idiote Musikale Ontdekkingsreis Over Een Verwarde Eend
Link: www.kampanje.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: vrijdag 26 oktober om 14:30u
Overige Informatie:
Eendje (6+) - Een Idiote Musikale Ontdekkingsreis Over Een Verwarde EendEen komische reportage over een verwarde eend.
Dankzij de sociaal wat onhandige journaliste Pia Putman maakt het publiek in Pia’s gloednieuwe radioprogramma ‘PIA OP PAD’ kennis met Dobber. Dobber is nog nooit op de radio geweest, want Dobber is geboren als een eend. Een eend met een verhaal, dat volgens Pia schreeuwt om een radio-reportage. Dobber weet namelijk niet of hij wel een eend is. Is hij niet een mens? Of iets er tussenin?
Om een antwoord te vinden op deze prangende vraag vertrouwt hij ons en Pia zijn levensverhaal toe. Wat volgt is een spannende en muzikale roadtrip op zoek naar Het Grote Geluk, aan de hand van kleurrijke en hilarische scènes uit een eendenleven vol pech en ongeluk.
Eendje (6+) is een muzikale en vrolijke ode aan de buitenstaander. Over nergens bij horen en anders zijn. Over nieuwsgierig blijven en jezelf worden. Losjes gebaseerd op het sprookje Het lelijke jonge eendje.

Kim van Zeben is actrice en theatermaker. Ze speelde vele rollen in (muziek) theatervoorstellingen zoals o.a. Minoes, Jip en Janneke en Woef Side Story. Ze maakte diverse goed ontvangen cabaretvoorstellingen en werd drie keer genomineerd voor een Musical Award voor Beste vrouwelijke bijrol. Ook presenteert zij dit seizoen de Cabarestafette. Eendje is de eerste theatervoorstelling voor jong en oud die ze onder haar eigen naam uitbrengt en produceert.