20 februari 2020
Dusty Mixedfeelings - De Stokerij / Frédérique Spigt (11 september 2019)

Dusty Mixedfeelings - De Stokerij / Frédérique Spigt (11 september 2019)

Lokatie: Rotterdamse Schouwburg te Rotterdam
Titel: Dusty Mixedfeelings - De Stokerij / Frédérique Spigt
Link: www.rotterdamseschouwburg.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: woensdag 11 september om 20:00u
Overige Informatie:
Dusty Mixedfeelings - De Stokerij / Frédérique SpigtHet publiek maakt deze roadtrip mee terwijl ze met een bus onderweg zijn door het Zuid-Hollandse landschap. De muziekvoorstelling, met songs van o.a. Bill Monroe, Elvis Presley, Hank Williams en C.W. Stoneking bestaat uit drie verhaallijnen, waartussen het publiek verdeeld wordt: ze horen slechts ‘one side of the story’, maar maken uiteindelijk dezelfde afsluiting mee.

In deze voorstelling met de muzikanten van Ocobar feat. Dusty Ciggaar en Tijmen Veelenturf staan drie verhaallijnen centraal: die van moeder Hetty (Frédérique Spigt) die altijd pech heeft gehad; die van een man, Thomas (Yorick Zwart), die de kans niet kreeg zijn leven te leiden met zijn grote liefde en die van een vrouw, Marie (Anne Rats), die niet alleen hun respectievelijk dochter en hun grote liefde is, maar ook het leven leeft waar de twee anderen van droomden.

Het is een unieke ervaring: in september 2019 starten drie verschillende verhalen op drie verschillende plekken. Twee van de drie verhalen spelen zich af in een rijdende bus, onderweg naar het derde punt, waar het derde verhaal gespeeld is en de voorstelling in een vlammend, emotioneel feest uitmondt, waar de vonken vanaf springen!