9 december 2019
Doneer Een Theaterkaartje Voor Trojan Wars - (15 augustus 2019)

Doneer Een Theaterkaartje Voor Trojan Wars - (15 augustus 2019)

Lokatie: Theater aan het Spui te Den Haag
Titel: Doneer Een Theaterkaartje Voor Trojan Wars -
Link: https:www.hnt.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 15 augustus om 00:00u
Overige Informatie:
Doneer Een Theaterkaartje Voor Trojan Wars - "Zo’n gigantisch project kost natuurlijk meer geld dan een reguliere voorstelling", zegt artistiek leider Noël Fischer. "We willen graag dat veel Haagse jongeren komen kijken, maar weten ook dat de budgetten van scholen niet helemaal toereikend zijn. We willen voorkomen dat er om een ouderbijdrage gevraagd moet worden, waardoor sommige jongeren misschien worden uitgesloten. Daarom roepen we onze vaste bezoekers op om een kaartje te doneren. Zo kunnen alle Haagse jongeren van de voorstelling genieten!"
 
Trojan Wars
Trojan Wars is een vijf uur durende experience over vriendschap, verraad en liefde gebaseerd op de epische verhalen uit de Ilias van Homerus en relateert aan de grote wereldconflicten van nu. Trojan Wars wordt een verpletterende bingewatch-marathon over de verwoestende en fascinerende kracht van oorlog.
“Er staat een grote cast op het toneel: tien acteurs spelen meer dan dertig personages uit de Ilias. Dat is eigenlijk een verzameling van epische verhalen over een korte periode uit de Trojaanse oorlog”, vertelt Fischer. “Die kun je simpelweg niet vertellen in anderhalf uur. Bovendien ben ik zelf gek op het bingewatchen van series. Dat kan nu in het theater. Daarnaast heb ik altijd de wens gehad om zo’n lange en grootse voorstelling te maken. Eindelijk is het zover.”
 
Steun de actie
Het mogelijk om via deze pagina geld te doneren. Vanaf €10,- koop je al een kaartje voor een Haagse jongere.