20 januari 2020
Dj Ben Liebrand - (14 september 2019)

Dj Ben Liebrand - (14 september 2019)

Lokatie: Schouwburg De Kampanje te Den Helder
Titel: Dj Ben Liebrand -
Link: www.kampanje.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 14 september om 20:30u
Overige Informatie:
Dj Ben Liebrand - Ben Liebrand wordt niet voor niets de 'Mastermixer' genoemd door al zijn collega’s. Hij is en was de nestor van de namen die tegenwoordig over de hele wereld spelen en stadions vol krijgen met hus DJ optreden. Armin van Buuren, Olav Basoski, DJ Tiësto en Ferry Corsten noemen Ben Liebrand hun nestor en vanwege hem, zijn zij ooit begonnen met draaien.
 
Op deze avond zal Ben zijn Dance Classics hits laten horen in Den Helder. Hij zal deze avond een 3 uurs set gaan draaien bij ons in de Kampanje. Tijdens deze set kun je niet stil blijven staan! Wil je een avond lekker dansen op de beste 80’s & 90’s hits, dan ben je op 14 september bij ons aan het goede adres.
 
Over Ben Liebrand
Ben Liebrand werd landelijk bekend door zijn MiniMixen op Radio Veronica tijdens het programma 'Curry & Van Inkel'. Velen zaten gekluisterd aan de radio met hun cassettebandjes klaar om de mix op te nemen. Daarna volgde al snel remixen voor artiesten als Phil Collins, Sting, Salt’N’Pepa, Alexander O’Neal, Genesis en Grace Jones. Tegenwoordig is Ben elke vrijdagochtend te horen met de 'Bijna Weekend MiniMix', en op zaterdagavond in 'In de Mix' in het Radio 10 programma van Gerard Ekdom.

Programma: 
20.00 uur zaal open
20.30 uur – 21.30 uur voorprogramma
21.30 uur – 00.30 uur DJ Ben Liebrand
00.30 uur KeyKeg café geopend

Speciale voorzieningen
Dit staconcert is vrij toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er zijn eventueel plaatsen beschikbaar op een verhoging voor rolstoelgebruikers en begeleiders. Let wel er is beperkt plek (max. 3 rolstoelen)! Aanmeldingen graag via reserveren@kampanje.nl
 
Kaartprijs is inclusief garderobe.