8 december 2019
Dirk Scheele 3+ - Pepernotenpret (23 november 2019)

Dirk Scheele 3+ - Pepernotenpret (23 november 2019)

Lokatie: Theater Orpheus te Apeldoorn
Titel: Dirk Scheele 3+ - Pepernotenpret
Link: www.orpheus.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 23 november om 14:00u
Overige Informatie:
Dirk Scheele 3+ - Pepernotenpret- Exclusief pauzedrankje -
Het onvergetelijke Sinterklaasfeest!
Dirk Scheele speelt en zingt samen met een echte Pieten-rock-’n-rollband veel nieuwe en bekende Sinterklaasliedjes. Ook Sinterklaas feest natuurlijk mee met dit gezellige Sinterklaasfeest.
Pepernotenpret is een vrolijke, grappige en muzikale voorstelling
We gaan volop swingen! De stoere Pieten van de Pietenband spelen op gitaar, basgitaar, toetsen en drums en zingen mee met de liedjes van Dirk. Kun jij samen met Dirk de Sint overhalen om een liedje te zingen of een lekker stukje piano te spelen?! Doe je mee als hulpsint of hulppiet? Samen met jou maken we er een onvergetelijk Sinterklaasfeest van. De voorstelling is geschikt voor de leeftijd 2 t/m 7 jaar. De papa’s, mama’s, broers, zussen, opa’s en oma’s zijn natuurlijk ook van harte welkom.
Dirk Scheele
Dirk Scheele is een kinderpopster. Hij maakt vrolijke liedjes voor kinderen vanaf 2 jaar. Inmiddels toert hij al 25 jaar langs theaters en poppodia in Nederland en België. Ook is dagelijks te zien op Nickelodeon met zijn eigen televisieseries. Het YouTube-kanaal van Dirk Scheele is met ruim 1,5 miljoen weergaven per maand ontzettend populair bij zijn jonge fans en hun ouders.
‘Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!’
– Dirk Scheele
Meet & Greet
Na afloop van de voorstelling kunnen de hulpsinten en hulppieten Dirk Scheele, de pieten én Sinterklaas ontmoeten in de foyer.
Dirk Scheele concept, zang, gitaar, spel en liedjes | De pietenband “Roet in het eten” (mede mogelijk gemaakt door Art en Entertainment College Amsterdam) spel en muziek | Hans Thissen spel en regie | Bo Jacobs producent