17 oktober 2019
Dingdong – Een Vreselijk Geluk - Stichting Stroet Feikes Huis Duda Paiva Company (18 oktober 2019)

Dingdong – Een Vreselijk Geluk - Stichting Stroet Feikes Huis Duda Paiva Company (18 oktober 2019)

Lokatie: Schouwburg De Meerse te Hoofddorp
Titel: Dingdong – Een Vreselijk Geluk - Stichting Stroet Feikes Huis Duda Paiva Company
Link: www.demeerse.com
Categorie: theater
Prijs:
Datum: vrijdag 18 oktober om 20:30u
Overige Informatie:
Dingdong  – Een Vreselijk Geluk - Stichting Stroet  Feikes Huis  Duda Paiva Companymaandag 30 sep: helaas is deze voorstelling gecanceld. Kaartkopers krijgen deze week per email bericht. 
 
 
'DingDong' is een compacte relatie-fuck-up, Gummbah-cartoon en tragedie in één.
Helga en Peter zijn een goed geolied koppel, dat efficiënt langs elkaar heen leeft. Ze zijn modern, geslaagd en hebben het idee dat zij de ultieme samenlevingsvorm gevonden hebben: hun wereld is ‘af’.
Wanneer Helga vragen begint te stellen - aan zichzelf, de wereld waarin ze leeft en haar relatie met Peter - verandert de routineuze liefde in een epileptische machinerie.
Demonen - surrealistische poppen - duiken op tussen Helga en Peter en tonen de echtelieden van hun meest rancuneuze, gefrustreerde en rauwe kant. Wat lang ongezegd is, vindt nu ongefilterd in beelden en woorden zijn uitweg.
In 'DingDong' vecht het onderbewuste het uit met het bewuste, beelden met woorden, beschaving met rauwe overlevingsdrang en het absurde met de realiteit.
Spel: Harriët Stroet & Ko van den Bosch
Makers: Harriët Stroet, Ko van den Bosch, Rik van den Bos en Duda Paiva
Regie: Jef Vangestel
Dramaturgie: Pol Eggermont
"De teksten van Ko van den Bosch en Rik van den Bos zijn zowel geestig als raak. ... sterke voorstelling." - Theaterkrant
De pers over Harriët Stroet in 'De Wand' (2016):
De pers over 'De Wand':
“In het beklemmende 'De Wand' geeft actrice Harriët Stroet knap gestalte aan een vrouw die plots wordt geconfronteerd met een wand tussen haar en een vernietigde wereld. Een macaber visioen, magisch gespeeld op de grens van leven en dood.” - de Volkskrant****
€ 19,50 | CJP Prijs: € 15,50 | incl. drankje | excl. transactiekosten: max. € 2,-