17 oktober 2019
De Partizanen - Het Leven An Sich (12 oktober 2019)

De Partizanen - Het Leven An Sich (12 oktober 2019)

Lokatie: Schouwburg De Kampanje te Den Helder
Titel: De Partizanen - Het Leven An Sich
Link: www.kampanje.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 12 oktober om 20:30u
Overige Informatie:
De Partizanen - Het Leven An SichDe Partizanen, belichters van de tijdsgeest, zijn terug met een nieuw programma. Het Leven An Sich: een offline experience om je vingers bij af te ‘liken’! Vanuit de nabije toekomst kijken zij terug op de trends, hypes en omgangsvormen van onze huidige tijdsgeest, en vragen zich af of ze zichzelf soms niet wat minder moeten afvragen. De uitvergrote realiteit die de mannen schetsen blijkt soms even confronterend als grappig. Bereid je voor op een avond vol rake sketches, hilarische dialogen en muzikale hits die je mentale sneeuwglobe flink door elkaar zullen schudden.
 
Over Thomas Gast en Merijn Scholten
Thomas Gast en Merijn Scholten leren elkaar in 2008 kennen bij stand-up comedy-collectief Comedytrain. Samen maken ze in 2012 de satirische documentaire 'Alles voor een lach' over de onbekende comedian Rob van Liempt. De samenwerking bevalt, want meteen daarna richten ze 'De Partizanen' op. Na amper drie maanden doet het duo mee aan het Leids Cabaret Festival 2013, waar Thomas en Merijn moeiteloos jury- en publieksprijs winnen. Hun debuutprogramma De Partizanen is in 2015 bekroond met de Neerlands Hoop, de cabaretprijs voor de meest veelbelovende nieuwkomers.

'Elk typetje in deze voorstelling verdient bewondering, net als de muziek, het decor en het licht. Met het leven an sich hebben Gast en Scholten de ultieme tijdgeestconference gemaakt. De sketches van De Partizanen zijn allemaal even slim, origineel en hilarisch.' - De Volkskrant (★★★★★)

Deze voorstelling behoort tot de Favorieten van.. Youp van 't Hek en Patrick Laureij! Bekijk hier de favorieten.

Kaartprijs is inclusief pauzedrankje en garderobe.