22 oktober 2019
De Mascottegalerij - Kristof Van Gestel En Gezeever Vzw (29 september 2019)

De Mascottegalerij - Kristof Van Gestel En Gezeever Vzw (29 september 2019)

Lokatie: Cultuurhuis de Warande te Turnhout
Titel: De Mascottegalerij - Kristof Van Gestel En Gezeever Vzw
Link: https:www.warande.be
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zondag 29 september om 12:30u
Overige Informatie:
De Mascottegalerij - Kristof Van Gestel En Gezeever VzwBonte Zondag (5+): 29 september
Op de eerste Bonte Zondag is er een grote tekensessie! Iedereen tekent vormen over van voorwerpen die we verzamelen. Maar het zijn niet die vormen waar we verder mee aan de slag gaan, wel de open plekjes die ertussen liggen. Je zal zien dat in deze tussenruimtes onverwachte schatten verborgen zitten!
 
Bonte Zondag (0 tot 6 jaar): 27 oktober
Op de volgende Bonte Zondag kiest iedereen uit onze verzameling van vormen er ééntje die hem echt aanspreekt! Samen met Els Baeten en Jasper Van Grunsven van het open zeefdrukatelier ‘Gezeever’ ga je dan met een zeef aan de slag. Alle vormen worden samengebracht en vormen zo prachtige composities. Zie jij nu in die vormen ook al die wezentjes? Een diertje? Een mannetje? Een regenboog? Met stiften werk je nu deze vorm verder af en zo ontwerp je een unieke mascotte.
 
Bonte Zondag (7+): 17 november
Op een derde Bonte Zondag kan je met naald en draad één van deze ontwerpen vertalen naar textiel. Kies zelf je stofjes en knopen, maak ogen en neuzen. Draagt jouw mascotte een muts? Alles kan! Laat je inspiratie maar komen! Zo krijgen we echte driedimensionele
mascottes met een groot knuffelgehalte. Er zijn die dag vrijwilligers aanwezig die goed met naald en draad overweg kunnen. Zij helpen iedereen op weg.