29 maart 2020
De Halve Van Den Helder - (04 april 2020)

De Halve Van Den Helder - (04 april 2020)

Lokatie: Schouwburg De Kampanje te Den Helder
Titel: De Halve Van Den Helder -
Link: www.kampanje.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zaterdag 4 april om 08:30u
Overige Informatie:
De Halve Van Den Helder - Het bestuur en organisatie van de Halve van Den Helder vinden het niet verantwoord om met de huidige situatie en ontwikkelingen rondom het Corona-virus (COVID-19) het evenement plaats te laten vinden. 
Na lang wikken en wegen heeft het bestuur besloten om de Halve van Den Helder, die gepland staat op 4 en 5 april 2020, geen doorgang te laten vinden. Zij onderzoeken de mogelijkheid om het evenement, voor zowel het wandelen en hardlopen, naar een datum later dit jaar te verplaatsen.
Wandelen langs kunst en cultuur, hardlopen langs kust en zee. Dat is de Halve van Den Helder. Een evenement waarin je al wandelend of hardlopend van Den Helder geniet: een stad aan zee met een prachtige kust, een rijk maritiem verleden en een rijke cultuurhistorie.
Als deelnemer kun je rekenen op een gevarieerd parcours waarin forten, vuurtoren De Lange Jaap, het Marsdiep en de Helderse Zeedijk niet ontbreken. En laat je ook vooral verrassen door plekken waarvan je misschien nog niet wist dat deze bestonden of normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek. Inschrijven en meer informatie op halvevandenhelder.nl.
Bedrijvenloop
Samen met je collega’s een sportief visitekaartje van jouw bedrijf afgeven? Doe mee aan de bedrijvenloop en laat je met je team op zondag 5 april 2020 van je sportiefste kant zien. Meteen inschrijven voor de bedrijvenloop.
Deelnemen aan de bedrijvenloop betekent genieten van vele extra’s:
– Startnummer met bedrijfsnaam
– Massagebonnen
– Kleedruimtes en douches
– Aandenken voor de teamleden
– Toegang tot de business Lounge (KeyKeg cafe)
– 9 consumptiebonnen (6x drinken, 3x snack)
– Of als je individueel loopt 3 consumptiebonnen (2x drinken, 1x snack)
– Naamsvermelding op bedrijvenloop van de website