17 oktober 2019
De Alex Klaasen Revue - Showponies 2 (17 oktober 2019)

De Alex Klaasen Revue - Showponies 2 (17 oktober 2019)

Lokatie: Kennemer Theater en Congrescentrum te Beverwijk
Titel: De Alex Klaasen Revue - Showponies 2
Link: www.kennemertheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 17 oktober om 20:15u
Overige Informatie:
De Alex Klaasen Revue - Showponies 2‘De Alex Klaasen Revue - Showponies’ was een waanzinnig succes, waarin alle letters van het LHBTQI-alfabet aan bod kwamen. Uitverkochte zalen, een laaiend enthousiast publiek en vijf sterren in de pers. “Een van de grappigste en muzikaalste voorstellingen van dit theaterseizoen”, kopte de Volkskrant. Alle reden dus voor alleskunner Alex Klaasen en zijn team om u te trakteren op een spetterend vervolg, een rollercoaster van humor, slapstick, (zelf)spot, verkleedpartijen, dubbele bodems, jurken, pruiken en opgewonden hobbelpaarden.
Bekijk de Alex Klaasen Revue - Showponies 1 op NPO Start.
Recensies
de Volkskrant ***** over ‘De Alex Klaasen Revue - Showponies’:
“Een van de grappigste en muzikaalste voorstellingen van dit theaterseizoen. (…) Van zo dichtbij zagen we Alex Klaasen nog nooit, in dit nieuwe hoogtepunt in zijn carrière.”
De Telegraaf ***** over ‘De Alex Klaasen Revue - Showponies’:
“Een knotsgek pleidooi om jezelf te mogen zijn. (…) De voorstelling zit ongelooflijk geraffineerd in elkaar. Wat op het eerste gezicht vooral een hoop vrolijke kolder bij elkaar lijkt, blijkt bij nader inzien wel degelijk zeer gelaagd. (…) Alex Klaasen toont zich met deze voorstelling een absolute gigant in het entertainment.”