29 maart 2020
Danny Vera - Lone Stranger (02 april 2020)

Danny Vera - Lone Stranger (02 april 2020)

Lokatie: Posthuis Theater te Heerenveen
Titel: Danny Vera - Lone Stranger
Link: https:www.posthuistheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 2 april om 20:15u
Overige Informatie:
Danny Vera - Lone StrangerHet coronavirus leidt per heden (12 maart) tot maatregelen die onmiddellijk ingaan in het hele land. Een daarvan is dat alle evenementen met meer dan 100 bezoekers per direct worden afgelast. Dat geldt tot en met 6 april voor ALLE voorstellingen en andere activiteiten in het Posthuis Theater.
We proberen zoveel mogelijk vervangende data te zoeken in overleg met de artiesten. Bezoekers die al kaarten hadden gekocht of gereserveerd krijgen zo spoedig mogelijk bericht.
Om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken sluiten wij onze deuren. U kunt ons via de mail en telefoon bereiken.
Over de voorstelling
Danny Vera, de Zeeuw met een voorliefde voor Amerikaanse muziek, werd bij het grote publiek bekend door optredens bij tv-programma’s als Voetbal International en DWDD. Vanaf 2015 schuimt hij, solo of met zijn band, de theaters af met onvervalste rock-‘n-roll à la Roy Orbison, Chris Isaak, Johnny Cash en Elvis Presley.
In het intieme ‘Lone Stranger’ – dat hij eerder al voor uitverkochte zalen speelde – laat Vera je horen waar het eigenlijk om gaat: een man met een gitaar, liedjes en een verhaal. Gewapend met ruim twintig jaar repertoire, wonderlijke anekdotes en persoonlijke verhalen neemt de zanger, gitarist en componist je mee naar het leven van een, naar eigen zeggen, gewone boerenlul uit Zeeland.