29 maart 2020
Daan Boom - De Eerste (26 maart 2020)

Daan Boom - De Eerste (26 maart 2020)

Lokatie: Kennemer Theater en Congrescentrum te Beverwijk
Titel: Daan Boom - De Eerste
Link: www.kennemertheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: donderdag 26 maart om 20:30u
Overige Informatie:
Daan Boom - De EersteDaan Boom maakte met zijn jeugdvrienden de tv-hit ‘Streetlab’, stond op het filmfestival in Cannes met de winnaars op het podium (uiteraard zonder dat zij dit doorhadden), dirigeerde ‘De Vijfde’ van Beethoven voor een zestig man sterk orkest, dong bij de oud-president van de Hells Angels af op een reet-tattoo, liep ongetraind een marathon, kreeg Maarten van Rossem net niet aan het lachen, trad met zijn karaokeband op in Ziggo Dome, spoot zijn lippen op met driemaal de normale hoeveelheid filler en speelde daarmee vervolgens in ‘The Passion’. In zijn eerste onemanshow legt Daan uit waarom en of het ooit een keer genoeg is. En verder gaat hij tapdansen, zingen, rappen, pianospelen, balletten, lachen en natuurlijk sociale experimenten uithalen.
Theaterverkenner op bezoek
Theaterverkenner Madelon de Waal (29) uit Uitgeest heeft 'De Eerste' gezien op 14 februari 2020 in het Zaantheater in Zaandam. Lees hier haar ervaring!
5 Uur Live
Daan Boom was op zijn 30e verjaardag te gast bij 5 Uur Live. Daan vertelt over De Eerste en krijgt een verjaardagstaart.

Interview in het AD
Er verscheen een mooi openhartig interview met Daan Boom in AD regionaal over zijn voorstelling De Eerste.
Recensiequotes
“De eerste” van Daan Boom is een geweldig debuut.” - TheaterParadijs.nl ****
“Boom laat in deze anderhalf uur zijn veelzijdigheid zien: rapper, zanger, danser, magician en bovenal cabaretier.” - TheaterParadijs.nl ****
“Muzikaal is Boom ook een verrassing.” - TheaterParadijs.nl ****
“Daan Boom speelt wel “De eerste” maar niet zomaar “de eerste de beste” debuutvoorstelling.” - I Love Theater *****
“Ook in de momenten van publieksparticipatie toont Boom dat hij snel en gevat uit de hoek kan komen (…) een hilarische scene te maken.” - I Love Theater *****