20 oktober 2019
Coolsingelpraat - Podcast Opname Over De Rotterdamse Politiek (13 oktober 2019)

Coolsingelpraat - Podcast Opname Over De Rotterdamse Politiek (13 oktober 2019)

Lokatie: De Doelen te Rotterdam
Titel: Coolsingelpraat - Podcast Opname Over De Rotterdamse Politiek
Link: www.dedoelen.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zondag 13 oktober om 12:30u
Overige Informatie:
Coolsingelpraat - Podcast Opname Over De Rotterdamse Politiek'Coolsingelpraat biedt een unieke, laagdrempelige toevoeging aan het media-aanbod in Rotterdam met uitleg, verdieping en duiding van politieke onderwerpen. Elke aflevering wordt er een enderwerp besproken dat verder reikt dan de muren van het Stadhuis. Maar ook voor de politieke fijnproever is de podcast een must om te horen’, aldus de makers.
Het kanaal van Coolsingelpraat is te vinden op iTunes, Soundcloud en binnenkort ook op Spotify. De eerste aflevering van Coolsingelpraat gaat online op woensdag 4 september 2019. Een audiopromo van de podcast is te vinden via iTunes, Soundcloud en Spotify.
Coolsingelpraat wordt elke drie weken opgenomen in De Doelen-studio, te weten op 2, 22, 29 september, 13 oktober, 3 en 24 november om 12.30 uur. Toegang gratis, iedereen welkom.
update: zondag 29 september
Het nieuwe stadion van Feyenoord, de metro naar Hoek van Holland en een warmteleiding uit de haven. Allemaal grote projecten waarin de gemeente Rotterdam miljoenen investeert. Maar wat heeft de Rotterdammer hier eigenlijk over te zeggen? En waarom zijn deze projecten vaak veel duurder dan gepland? Daarover gaat Coolsingelpraat met de directeur van de Rekenkamer Rotterdam Paul Hofstra en PvdA-raadslid Dennis Tak. Ben je benieuwd? Kom langs op zondag 29 september vanaf 12.30 uur. Of luister de podcast vanaf 1 oktober op Spotify, Soundcloud of iTunes. Deze podcast is een initiatief van Vers Beton en Open Rotterdam