20 oktober 2019
Comedy Club Delft - Fuad Hassen, Thijs Kemperink, Victor Luis Van Es E.a. (16 oktober 2019)

Comedy Club Delft - Fuad Hassen, Thijs Kemperink, Victor Luis Van Es E.a. (16 oktober 2019)

Lokatie: Theater de Veste te Delft
Titel: Comedy Club Delft - Fuad Hassen, Thijs Kemperink, Victor Luis Van Es E.a.
Link: www.theaterdeveste.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: woensdag 16 oktober om 20:30u
Overige Informatie:
Comedy Club Delft - Fuad Hassen, Thijs Kemperink, Victor Luis Van Es E.a.Fuad Hassen
"Fuad Hassen (…) een rustige, beheerste verteller, die goed is in het uitspelen van komische situaties en bovendien echt iets te vertellen heeft" - NRC
Fuad begon ooit bij HumorTV, maar is nu bij een groot publiek bekend door zijn wekelijks item bij ‘Is er een dokter in de zaal’ op RTL4. De beheerste verteller weet als geen ander hoe hij een zaal in moet pakken en laat het publiek met zijn laid-back comedystijl genieten van de beste verhalen. Met zijn fascinatie voor kleine dingen neemt hij je mee in zijn hersenspinsels: Maar wat als er een klein dingetje net anders was verlopen? Was de wereld dan anders? Zijn die kleinste gebeurtenissen of uitvindingen dus tóch belangrijk? En zijn het dan nog wel kleine dingen?

Thijs Kemperink
“…verrassend geestig in spel en mimiek” - DvhN
Thijs, geboren en getogen, veroverde al lange tijd geleden het noorden van het land, maar maakte met zijn laatste programma ook naam in de rest van Nederland. Met zijn authentieke persoonlijkheid en programma’s over alledaagse thema’s verpakt in grappen en verhalen overtuigde hij stad voor stad, dorp voor dorp. Met zijn open blik en enorme glimlach is de sfeer altijd goed en met zijn herkenbare verhalen weet hij het publiek moeiteloos voor een lange tijd te boeien. Wees voorbereid op een avond hardop lachen.
Victor Luis van Es
"In al zijn eenvoud het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond."- Volkskrant over zijn optreden op het Cameretten festival
Van Es won in 2015 de publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en was later dat jaar voorprogramma van Javier Guzman tijdens de tour voor de Sinterklaas conference. Victor deelt zijn ervaringen en gevoelens zodat het publiek een kijkje krijgt in zijn wereld en hopelijk inziet dat het leven alles behalve zwart wit is. Geen onderwerp is taboe, met zijn grappen en verhalen weet hij groteen kleine zalen te boeien.
De laatste comedian blijft nog even een verrassing.

Locatie: Theatercafé