20 februari 2020
Chassé Cinema & Podium Bloos (28 januari 2020)

Chassé Cinema & Podium Bloos (28 januari 2020)

Lokatie: Chassé Theater te Breda
Titel: Chassé Cinema & Podium Bloos
Link: www.chasse.nl
Categorie: film
Prijs: € 7,50
Datum: dinsdag 28 januari om 20:00u
Overige Informatie:
Chassé Cinema & Podium Bloos[ID]EE: GENDER.
De eerste editie van een serie van drie avonden waarin film & theater samenkomen en waar het begrip [id]entiteit centraal staat. Onder deskundige leiding van een moderator die het publiek op eigenzinnige wijze bij de avond betrekt. Te gast zijn filmmaakster Esmee van Loon en theatermakers Mees Walter en Anoek Oostermeijer.
19:30 Deuren open 20:00 Korte film Dubbel Geluk door Esmee van Loon 20:30 Q&A Esmee van Loon 20:45 Preview voorstelling Our life in color 21:00 Q&A theatermakers Esmee van Loon, Mees Walter en Anoek Oostermeijer 21:45 Einde avond
Over Dubbel Geluk Esmee van Loon groeide op met twee moeders en ze wil weten hoe leeftijdsgenoten met dezelfde thuissituatie dit hebben ervaren.
Over  Our life in color Theatermakers Mees & Anoek raakten gefrustreerd en geobsedeerd met het hokjes-denken van de maatschappij en besloten dat er op seksueel gebied eens interessant en inclusief voorgelicht moest worden. Dus na maanden van onderzoek - en het bezoeken van een tantra festival - namen zij het hef in eigen handen.