14 december 2019
Camille Vidal-Naquet (02 juli 2019)

Camille Vidal-Naquet (02 juli 2019)

Lokatie: Chassé Theater te Breda
Titel: Camille Vidal-Naquet
Link: www.chasse.nl
Categorie: film
Prijs: € 8,75
Datum: dinsdag 2 juli om 19:20u
Overige Informatie:
Camille Vidal-NaquetDe 22-jarige Leo zit al geruime tijd in de prostitutie en weet dat de klanten kunnen variëren van aardig tot bizar en gevaarlijk. Hij trekt vaak op met zijn collega Ahd, die in een kraakpand woont waar Leo soms ook slaapt. Leo is verliefd op hem, maar hij moet niets van Leo hebben. Ahd wil zo snel mogelijk weg uit dit wereldje en hoopt dat een oudere, rijke klant zich blijvend over hem wil ontfermen.
Leo heeft zulke dromen niet want alleen in zijn contact met collega's denkt hij een beetje liefde en tederheid te kunnen vinden. Dan op een avond treft Leo de Canadese zakenman Claude die gek op hem raakt. Er ontstaat een relatie en Claude wil zich liefdevol bekommeren om hem, maar is Leo in staat om zich te binden en zijn milieu vaarwel te zeggen?
Sauvage is het speelfilmdebuut van regisseur Camille Vidal-Naquet. Om de wereld van deze vorm van prostitutie te leren kennen, deed hij drie jaar vrijwilligerswerk bij een hulporganisatie die bijstand biedt aan jongens die in het Bois de Boulogne bij Parijs werken.
regie: Camille Vidal-Naquet / drama / met: Félix Maritaud, Eric Bernard, Nicolas Dibla / Frankrijk 2018, 97 min. / Frans gesproken / Nederlands ondertiteld
bekijk deze film ook via picl