16 juni 2019
Bonje! - Thijs Kemperink (12 oktober 2018)

Bonje! - Thijs Kemperink (12 oktober 2018)

Lokatie: De Naald te Naaldwijk
Titel: Bonje! - Thijs Kemperink
Link: www.westlandtheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: vrijdag 12 oktober om 20:15u
Overige Informatie:
Bonje! - Thijs KemperinkDeze voorstelling doet mee aan het Rabo Talenten Concours. Klik hier voor meer informatie over het Rabo Talenten Concours.
De grote vertelkracht van Thijs Kemperink bracht hem niet alleen in Twente volle zalen, maar ook ver daarbuiten. Deze sympathieke tukker vertelt zo beeldend dat het voelt alsof je bij hem thuis bent. Met ijzersterke grappen over alledaagse situaties, herkenbaar voor iedereen, maar altijd dicht bij zichzelf. Als geestig verteller en met een scherpe timing weet hij de serieuze draad in zijn verhaal te verweven met een vette lach.
In zijn nieuwe voorstelling Bonje! gaat Thijs aan de haal met de ruzie met zijn allerbeste vriend. Blijf je loyaal, doe je je best om elkaar te begrijpen of blijft het Bonje? Herkenbaar, beeldend verteld en alledaags. Theaterkrant: “Hij is dol op woordgrapjes en zet zijn publiek continu op het verkeerde been.”
Boek het Talentenmenu bij deze voorstelling!
Als u kaarten koopt voor een voorstelling in het Rabo Talenten Concours, kunt u voor aanvang van de voorstelling genieten van een speciaal "Talentenmenu" bij BIJ5. Een compleet avondje uit voor slechts € 35,- p.p. Uw avond begint met een verrassend diner bij BIJ5. U wordt tussen 17.30 en 18.00 uur verwacht om op tijd te zijn voor de voorstelling om 20.15 uur. Hierna geniet u van de Rabo Talenten Concours voorstelling in De Naald!
Klik hier voor meer informatie.