7 december 2019
Ask - Peter Pan Op Bezoek (26 november 2019)

Ask - Peter Pan Op Bezoek (26 november 2019)

Lokatie: Theater Orpheus te Apeldoorn
Titel: Ask - Peter Pan Op Bezoek
Link: www.orpheus.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: dinsdag 26 november om 09:30u
Overige Informatie:
Ask - Peter Pan Op Bezoek- Exclusief pauzedrankje -
Het ASK-Theater laat Peter Pan in weer vliegen!
Na 10 jaar is de jongen die altijd klein wil blijven in november weer terug in Orpheus! Het ASK-Theater speelt een bewerkte versie van deze familiemusical van Peter Denyer naar het boek van J.M. Barrie.
Peter Pan
Op een avond als meneer en mevrouw Liefje uit eten zijn, komt Peter Pan bij Wendy, John en Michieltje langs en haalt ze over om mee te gaan naar Wonderland! Daar zou Wendy een moeder kunnen zijn voor de zoekgeraakte jongens, een groep kinderen die Peter onder zijn hoede heeft. Niet alleen Peter en de zoekgeraakte jongens leven in Wonderland. Ook is dit het thuis van Tijgerlelie en de indianen, maar er leven ook piraten onder aanvoering van de gemene kapitein Haak! De piraten willen Peter Pan gevangen nemen, omdat hij ooit de hand van Haak aan een krokodil heeft gevoerd! Zal het Haak lukken Peter te vangen? Wat zal er met Wendy en de jongens gebeuren? En welke rol speelt de krokodil in dit verhaal.
Kom genieten van deze leuke familiemusical, met prachtige decors en muziek. Vlieg mee met Peter en beleef de strijd op het schip van kapitein Haak!