10 december 2019
Aladdin Jr. - De Jeugdtheaterschool Haarlemmermeer (05 juli 2019)

Aladdin Jr. - De Jeugdtheaterschool Haarlemmermeer (05 juli 2019)

Lokatie: Schouwburg De Meerse te Hoofddorp
Titel: Aladdin Jr. - De Jeugdtheaterschool Haarlemmermeer
Link: www.demeerse.com
Categorie: theater
Prijs:
Datum: vrijdag 5 juli om 20:00u
Overige Informatie:
Aladdin Jr. - De Jeugdtheaterschool HaarlemmermeerDit verhaal gaat over het charmante straatkind Aladdin die verliefd wordt op de mooie Princes Jasmine.
Princes Jasmine is ongelukkig vanwege haar vaders wens om een koninklijke echtgenoot voor haar te vinden. Ondertussen probeert de rechterhand van de Sultan, Jafar, de troon over te nemen. Wanneer Jasmine het paleis uit sluipt, ontmoet ze Aladdin.
Wanneer Aladdin en Jasmin samen ontdekt worden buiten de muren van het paleis, wordt Aladdin opgepakt en ter dood veroordeeld. Jafar weet hem te redden, door hem de opdracht te geven de magische Lamp uit de Grot der Wonderen te halen. Als Aladdin onopzettelijk de geest laat ontsnappen uit de lamp, begint een geheel nieuw avontuur!

Slechts met een wrijf over de magische lamp neemt Aladdin u mee naar een exotische wereld vol met uitdagende avonturen en romantiek.
De musicalproductiegroep bestaat uit 35 talentvolle kinderen en jongeren van 9 t/m 21 jaar en werkt van september t/m juli hard aan een familievoorstelling. Ook dit seizoen treden zij hiermee op in
De Meerse. Alle dragende rollen worden vertolkt door jongeren die door middel van audities zijn geselecteerd en op intensieve wijze zijn getraind. Velen van hen volgen al jaren het talentenklas programma bij de Jeugdtheaterschool. Voorgaande jaren hebben de leerlingen van de musicalproductie verschillende Broadway musicals uitgevoerd in De Meerse. Op dit moment is de musicalproductieklas druk bezig met repeteren voor hun nieuwste voorstelling.
De Jeugdtheaterschool Haarlemmermeer is een initiatief van Pier K.
Regie: Liselotte Hesp
Choreografie: Neil Dolan
Zangcoach: Barbara van Houten
Prijs € 15 en € 7,50 tot en met 12 jaar | excl. max. € 2,- reserveringskosten
 
Onder het thema: ‘onze culturele gasten’ biedt De Meerse de mogelijkheid aan gezelschappen en verenigingen om gebruik te maken van haar zalen. De voorstellingen zijn voor iedereen toegankelijk. Deze voorstellingen maken geen deel uit van de reguliere programmering. De Meerse is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of kwaliteit van de voorstellingen.