20 oktober 2019
Abba Gold - The Concert Show (13 oktober 2019)

Abba Gold - The Concert Show (13 oktober 2019)

Lokatie: Nieuwe Luxor Theater Rotterdam te Rotterdam
Titel: Abba Gold - The Concert Show
Link: www.luxortheater.nl
Categorie: theater
Prijs:
Datum: zondag 13 oktober om 20:00u
Overige Informatie:
Abba Gold - The Concert Show 
Speciaal geselecteerde musici en zangers, in overleg met de originele  ABBA-leden, laten alle beroemde songs aan bod komen. Deze show is een bijzonder mooie weergave van het authentieke ABBA-repertoire van toen. Aangevuld met een authentieke ‘unplugged’ uitvoering van enkele hits.

De reacties van de fans zijn zonder uitzondering overal fantastisch: bijna altijd staat iedereen meteen op vanaf de eerste song tot aan het einde. Je kunt gewoon niet stilzitten in je stoel. Bij sommige concerten met meer dan duizend mensen in de zaal, trilde de ruimte zo geweldig dat men bang was of de fundamenten het wel zouden volhouden. Deze show is een groot feest voor jong en oud!! Voor dames en heren.

Geniet van alle grote  ABBA-hits: 'Waterloo', 'Fernando', 'Voulez vous', 'Super Trouper' en nog veel meer. Bekende en iets minder bekende ABBA-songs komen voorbij . 'Knowing Me, Knowing You', 'Our Last Summer', 'Hasta Manana', 'Chiquitita', 'SOS', 'Dancing Queen', 'When I kissed the Teacher'. Ook de aller nieuwste ABBA-songs uit de laatste film komen aan bod! Door de film van Mamma Mia is de interesse in de ABBA-muziek weer extra gestegen.
 
 
Geen last-minute studentenkorting